nove ati karty
- jimmyjoe
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Okt, 2006, 02:00
nove ati karty
neviete kedy by priblizne mali dojst nove graficke od ati???
ATI svoje DX10 karty este neuverejnila, ani este ziadne informacie nevysli. Dokonca ani neoficialne a pre VIP Press. Proste v AMD zaryto mlcia. Pocitam, ze o mesiac, dva bude jasnejsie, co ako. CeBIT uz bude snaD v znameni ATI.
Samozrejme prichodom GF 8800 GTX/GTS straca ATI definitivne high-end, a pocitam, ze ani tak skoro nebude odpovedat. Povedal by som, ze sa zameria skor na mainstream, kde NVIDIA pride az po CeBITe.
Samozrejme prichodom GF 8800 GTX/GTS straca ATI definitivne high-end, a pocitam, ze ani tak skoro nebude odpovedat. Povedal by som, ze sa zameria skor na mainstream, kde NVIDIA pride az po CeBITe.
Ja sa na ne rozhodne tesim. Neviem preco ale moj vnutorny subjektivny pocit mi hovori ze budu viac ako slusne.
Skoda len, ze teraz budeme opat minimalne pol roka pocuvat ze ATI je sprostost a vykonovo straca na NV Tazko je niektorym vysvetlovat ze nemozno porovnavat karty s next-gen kartami..
Skoda len, ze teraz budeme opat minimalne pol roka pocuvat ze ATI je sprostost a vykonovo straca na NV Tazko je niektorym vysvetlovat ze nemozno porovnavat karty s next-gen kartami..
sentimentálna spomienka - valid cpu
Presne. Aj ja si myslim. Akoze, nekupim si kartu od ATi aj keD je lepsia v pomere/vykon, lebo som fanaticky zastanca nVidie. Toto bol len priklad samozrejme.Memnon napísal:podla mojho je dost trapne ak si dakto vybera kartu podla vyrobcu typu ja verim len intelu a ja verim len NV jednoduho rozumny clovek sa rozhodne podla pomeru cena vkon a nie podla nejakych vnutornych pocitov
Ale podstatu asi chapete
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
pokial viem tak nvidia vypusta funkcie ktore nepovazuju za dolezite jadro sa tym padom zmensuje a tym je cena nvidii lepsia ako ati ale zas ati ma komplexnejsie jadra ktore vedia robit preciznejsie vypocty paralelnejsim sposobom takze je na kazdom ako sa rozhodne ci uz nvidia alebo ati vsetko sa v niecom lisi