Bluetooth slúchadlá na hudbu a filmy
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Bluetooth slúchadlá na hudbu a filmy
Tak U-Jays skapali. Resp. sa vypinaju aj pri plnej nabtej baterke, takze ich posielam spat amazonu a som zase na zaciatku. Neviem, ci ich skusit niekde este pohladat a verit tejto znacke alebo skusit nieco ine. Spracovanie bolo top, akurat ako gaming headset nepouzitelne cez bluetooth lebo kvalita zvuku sla masakralne dole. APTX bezi len v rezime sluchadiel nie headsetku.
Prijal by som mozno basovejsi charakter.
Prijal by som mozno basovejsi charakter.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Bluetooth nie je protokol určeny na hranie. To prepinanie kodeku v režime headsetu nesuvisi s konkretnymi sluchadlami, to je vlastnosť bluetooth technologie a tyka sa komplet všetkych sluchadiel. Plus kvôli vysokej latencii sa BT na hranie nehodi.
Za tie prachy veľa konkurencie nemaju, snaď len MEE audio Matrix 3 alebo zase Jays, konkretne a-Seven (menej basov). Eventuelne ešte Sennheiser HD 4.40BT.
Za tie prachy veľa konkurencie nemaju, snaď len MEE audio Matrix 3 alebo zase Jays, konkretne a-Seven (menej basov). Eventuelne ešte Sennheiser HD 4.40BT.
- scream
- Pokročilý používateľ
Bol som skusit v datarte tie Sennheiser HD 4.40BT. No skusal som to na 2x sparovat ale ten zvuk bol hrozny, ako keby to neslo cez aptX. Skusal som aj nejake ine co tam mali, do 100E slabota, vacsinou mi to nedrzalo ani na hlave. Radsej ozeliem komfort nosenia ale nech to drzi na hlave ako marshally, ktore za tu cenu hraju priemer ale nie su zle.
Po skuseni SkullCandy crusher som ostal milo prekvapeny ( asi mi ozaj staci neplechovy zvuk a trochu basov). Cital som nejake zle recenzie na kvalitu spracovania, stoja 120E, nie su onear... zase som sa zacyklil.
Po skuseni SkullCandy crusher som ostal milo prekvapeny ( asi mi ozaj staci neplechovy zvuk a trochu basov). Cital som nejake zle recenzie na kvalitu spracovania, stoja 120E, nie su onear... zase som sa zacyklil.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
4.40 patria zvukom k tomu najlepsiemu co je za ten peniaz na trhu. Niekde musela byt chyba.
Ahojte, tie 4.40 sa už nedajú kúpiť? Existuje za je nejaká náhrada?
Tak vyskúšané a teda zvuk nič moc. Ale nedalo mi to a spravil som test na kamaratoch,4.40bt vs bml h9 výsledok? Všetkým sa páčil zvuk viac z BML za 15€
To maš super. Ušetril si kopu peňazi.
No ja sa pripájam k názoru o pár postov vyššie. Scream tiež spomínal niečo s kvalitou zvuku,ale bol som nemilo prekvapený že až tak.
Nerozumiem tomu. Niekde musi byt problem. Ak uz aj ja by som splietal, tak aj ked si precitas krizom-krazom recenzie, tak zvuk nie je to co by na nich bolo kritizovane.
https://www.techhouse.sk/produkt/hifiman-deva/ skusal niekto ?
Spoiler: ukázať
V ramci BT su Deva asi najlepsie sluchadla na trhu.
Ale je to otvorene, nie je to na nosenie po vonku.
Ale je to otvorene, nie je to na nosenie po vonku.
Sony WH-XB900N ? Má niekto ? Prípadne v tejto cenovej hladine? Ďakujem
Focal Listen Wireless
- scream
- Pokročilý používateľ
Ja som vzal Sony WH-XB700 v akcii za 70E z alzy a som velmi spokojny. Oproti predoslym U-jays su lahucke, vydrz nekonecna, ide aptX, su ale riadne prebasovane, co ja beriem ako plus. Na pracu sa tiez daju akurat myslim mikrofon nefunguje ak si kablom, iba BT. U-jays hrali cistejsie ale o tych basoch sa im mohlo len snivat.
XBOX series X
XBOX series X