1TB SSD + NAS

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
CL4P-TP
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Dec, 2014, 15:56

1TB SSD + NAS

Príspevok od používateľa CL4P-TP »

Zdravim,

Kedze mi skonalo ssd, zhanam nahradu. Aspon 1TB a zaruka co najdlhsia. Uz sa stracam v rozdieloch MLC TLC a podobne :D Viem ze jedno je lepsie ako druhe ale ci je worth za to priplacat extra. Zvazujem rovnako nvme ako klasicke sata ssd ( 30% rendering v Cineme 70% gaming tak myslim ze tie super rychlosti nvme aj tak tazko vyuzijem )

Budget by bol ideal 150€, zvazim doplatok ak to fakt stoji za to.

Zaroven pokukujem po neakom domacom ulozisku s pripadnym pristupom cez vpnku z firmy. Co sa vyplati na start ? v cenach mam len letmy prehlad a slo by sa do toho asi o neaky cas neskor. Synology a WD red disky ? Raid neviem aky ? proste aby som dokazal ako tak zamedzit strate dat. Naivka s rozumom ze enterprise ssd so 17PBW vydrzi ako v poho disk bez casteho backupu .. wuala a prisiel som o vsetky projekty na ktorych som pracoval :D :cry:

Diky za rady :)

Pripadne ak uz existuje rovnaka tema tak staci len link.
Naposledy upravil/-a CL4P-TP v Pi 04. Sep, 2020, 23:09, upravené celkom 2 krát.
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Re: 1TB SSD

Príspevok od používateľa stiv »

970 evo plus z heureky alebo sx8200 pro
.

Návrat na "Nákupná poradňa"