Zdravim,
Kedze mi skonalo ssd, zhanam nahradu. Aspon 1TB a zaruka co najdlhsia. Uz sa stracam v rozdieloch MLC TLC a podobne Viem ze jedno je lepsie ako druhe ale ci je worth za to priplacat extra. Zvazujem rovnako nvme ako klasicke sata ssd ( 30% rendering v Cineme 70% gaming tak myslim ze tie super rychlosti nvme aj tak tazko vyuzijem )
Budget by bol ideal 150€, zvazim doplatok ak to fakt stoji za to.
Zaroven pokukujem po neakom domacom ulozisku s pripadnym pristupom cez vpnku z firmy. Co sa vyplati na start ? v cenach mam len letmy prehlad a slo by sa do toho asi o neaky cas neskor. Synology a WD red disky ? Raid neviem aky ? proste aby som dokazal ako tak zamedzit strate dat. Naivka s rozumom ze enterprise ssd so 17PBW vydrzi ako v poho disk bez casteho backupu .. wuala a prisiel som o vsetky projekty na ktorych som pracoval
Diky za rady
Pripadne ak uz existuje rovnaka tema tak staci len link.
1TB SSD + NAS
1TB SSD + NAS
Naposledy upravil/-a CL4P-TP v Pi 04. Sep, 2020, 23:09, upravené celkom 2 krát.
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990