Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Malá radosť - 100 jednotiek hovory/SMS/MMS + 2GB - 5€
Veľká radosť - 200 jednotiek hovory/SMS/MMS + 8GB - 10€
Nekonečná radosť - neobmedzene volania a dáta - 20€ (100GB potom asi limit rychlosti?)
Dnes spustili registracie.
Za mna zatial velky minus. Pre mna ponuka velmi lakava ale... Nemozne prejst biometriou. Suport momentalne ma zrejme toho dost. Pocas registracie im pada server. Po par pokusoch o registraciu aplikacia dalej nepusti, lebo je prekroceny pocet pokusov o verifikaciu. Udajne to mam skusit znova o 15 dni
Naposledy upravil/-a zodiaq v Pi 25. Sep, 2020, 11:44, upravené celkom 2 krát.
Radšej Orange ako O2 sieť. Nikdy viac. Mám Orange, 4g mám všade kde sa pohybujem zato u O2 sa mi stávalo že sa mi ľudia nedovolali a chodili správy "počas vašej nedostupnosti...."
no, po precitani tohto clanku sa mi to uz nezda az take vyhodne. Automaticka obnova balicka dat, ktora sa neda vypnut? Az ked dosiahnes limit 20€? WTF? A potreba vzdy mat aktivovany balik? To napr u 4ky nemusis.
veď si nastav priamo v telefóne,aby ti to stoplo dáta ak ich dosiahneš ak máš príklad iba malú radosť a teda 2GB tak si daj limit 1.95GB aj s toleranciou
nie je to az tak hrozna ponuka, len sa tomu treba prisposobit. Samozrejme, nie je to vhodne pre kazdeho, ale myslim si, ze svoju cielovu skupinu si najde.
Ja osobne napriklad nad tym uvazujem, O2 siet s 'nekonecnymi datami' za 20e alebo 4-ka 4G/Orange 3G siet za 22e. Ironicky, cakam na jednu vec a to ci volajuci z O2 Fer do Radosti ma tie bezplatne volania po 1. minute . Podla pravidiel je to "na cisla O2", ale je teraz otazkou, ci Radost su cisla O2 alebo nie .
Ako, ano, niekomu to moze vyhovovat. Najma ta neobmedzena radost vyzera dobre. Ale pre tych co maju nizsie naroky (ako napr ja ) to kvoli tym malym zadrhelom uz nie je take zaujimave.