chlapi dakujem za debatu , len tak dalej ...
- plne suhlasim ze nechcem ani ja zaobleny displej
- mojim ociam vadi mierne aktualny displej , mozno na inom telefone by to bolo este horsie - vela travim casu pozeranim do viacerych monitorov alebo neviem kde je proste chyba ale asi rad by som ostal pri danej technologii nadalej ked som to dnes porovnal s redmi 9kou kologevou na plnom jase tak mi prislo ze aj o 2 roky starsi displey je proste lepsi ... asi som cakal mensi rozdiel aj ked viem ze to bola vlajkoval lod verzus lowend ... zaujimave by bolo asi vyssi refresh rate ako by to posobilo na oci a ci je to postrehnutelna zmena ...
- Poco ma vykonnu viac , displey parada ze je vacsi a mega sa mi paci ten vysuvaci selfie fotak - proste cely displey vyuzitelny a nemusim ho tolko cistit lebo ved je skryty ... ano je to vec co sa moze pokazit ale tak hadam 2-3 roky vydrzi , podla recenzii by to nemal byt problem ... vaha by mi az tak nemala vadit a bonus je infra (ovladanie telky - na tu som si nechal Samsung Note 3

) , len ma tu strasite s tou podporou ... za noci to nieje asi ziaden rozdiel co som pozeral video na youtube ako aktualny mi8
- k tej baterke , no keby som vedel ze maju original na alze tak by som do toho nehladal 2 dni co najlepsiu baterku a triedil tie prehnane tvrdenia o kapacite a podobne srandy na aliexpresse a spol
- "citi" telefon ze ho chcem vymenit a vcera nabehla nova nadstavba (12) , pomenil som par nastaveni ze nech mam zmenu a ako keby som dostal novy telefon do ruk

co sa mi paci ... zacal som sa viac babrat s fotakom ... dostal telefon mierne novy dych ... no po 11hodinach mimo baterky mu ostava 31% baterky a to som ho az tak velmi dnes nepouzival okrem par fotiek a trosku mailov ... vymena bude pokus ci sa mu polepsi ...
- mam tam original romku - v tomto smere som nikdy nic neskusal ... ja som bol relativne spokojny so vsetkym co ma xiaomi aj na nadstavbu som si zvykol a som v nej ako doma cize som spokojny az na reklamy co obcas niekde vybehnu to je dost pre mna na facku lebo neznasam reklamy ...
- doxomark som pozeral a mi10t pro som tam nevidel vlastne nenasiel som tam ani poco f2 - asi som to porovnaval na rychlo alebo tam niesu ?

ale nasiel som tam mi8 a nemal az take zla cisla ci ?