zážitky s alza.sk
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: zážitky s alza.sk
99% ludi nepochopi, ze v Decembri sa objednavky robit nemaju Obzvlast pocas COVID peak-u. Proste je to raz tak a nezmeni sa to. Treba sa s tym zmierit a riesit veci vopred (ak sa da).
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
objednaval som v utorok, najvyhodnesjei dodanie mi ukazovalo dodanie najskor pondelok 21.12. dnes mi dosiel mail ze to dali UPS (mam uz aj mail z UPS) - uvidime ci a kedy pride
to, ze alzaboxy nefungujú spolahlivo sa uz hovori dost, aj tu sa uz ktosi stazoval, takze staci zurocit info z netu, tam to skor vyzera tak, ze kym sa im nenaplni auto, tak k tym boxom ani nechodia...za pokazanemym terminalom netreba hladat chybu len alzy, tam je toho viac co moze byt ko - 4g modem, antena, signal, problem s terminalom, ktory tusim dodava banka? alza to dala do poruchy takze sa caka na technika
to, ze alzaboxy nefungujú spolahlivo sa uz hovori dost, aj tu sa uz ktosi stazoval, takze staci zurocit info z netu, tam to skor vyzera tak, ze kym sa im nenaplni auto, tak k tym boxom ani nechodia...za pokazanemym terminalom netreba hladat chybu len alzy, tam je toho viac co moze byt ko - 4g modem, antena, signal, problem s terminalom, ktory tusim dodava banka? alza to dala do poruchy takze sa caka na technika
Ja som objednaval 12.12 a dnes 18.12 to uz ma sps. Nic hrozne. 22 veci v dvoch balikoch.
Ale malo to byt dorucene uz v stredu.
Ale malo to byt dorucene uz v stredu.
.
- d3Xter
- Používateľ
mne dnes dosiel balik, takze o dva dni skor ako bolo planovane (platene online) takze za mna spokojnost ako vsetky objednavky za posledny mesiac, okrem zbytocnych poplatkov
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
A mne to už 3x presunuli najnovšie na pondelok 21.12. objednané 15.12. V piatok som sa dovolal a frustrovaná ženská mi oznámila, že to mam rozdelené do dvoch balíkov z toho jeden odoslaný 16.12. a druhý 17.12. do alzaboxu
Uz dosli aj mne dnes dve objednavky, jedna z 10. a druha z 8. dec.
Vcera 18. dalsia objednavka s pouzitim kuponov ci mi dali za meskanie, planovane dorucenie na zajtra 20. Uvidime kolko x budu presuvat tuto
Vcera 18. dalsia objednavka s pouzitim kuponov ci mi dali za meskanie, planovane dorucenie na zajtra 20. Uvidime kolko x budu presuvat tuto
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
Ups resp. Sps teraz nestíha vôbec, ešte k tomu im skončilo zopár kuriérov preventívne v karanténe. Nám prišla zásielka s tovarom v pondelok do Bratislavy a odvtedy to niekde stoji. Telefóny majú dočasne zrušené a cez mail iba info že to je u kuriéra.
čiže ak vašu zásielku z Alzy prevzalo Sps, tak je to dosť lotéria či to stihnú do Vianoc. Možno je mimo BA lepšia situácia.
čiže ak vašu zásielku z Alzy prevzalo Sps, tak je to dosť lotéria či to stihnú do Vianoc. Možno je mimo BA lepšia situácia.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ja som objednal v nedelu, s predpokladanym dorucenim v piatok. Do stvrtka vecera bez reakcie, na supporte odpoved ze je to pripravene a nasledne info sms, ze moja objednavka sa omeska, predpoklad 23.12. Ok tak som to radsej stornoval a isiel nakupit osobne.
Mne dosli 3 alebo 4 baliky sps cez tyzden a vzdy na druhy den po poslani. Sice az okolo 16-17 poobede ale tak aj to sa pocita. Dnes ten z alzy som tiez necakal.Papek napísal: ↑So 19. Dec, 2020, 14:39 Ups resp. Sps teraz nestíha vôbec, ešte k tomu im skončilo zopár kuriérov preventívne v karanténe. Nám prišla zásielka s tovarom v pondelok do Bratislavy a odvtedy to niekde stoji. Telefóny majú dočasne zrušené a cez mail iba info že to je u kuriéra.
.
Inak z Alzy mám aj Gopro na ceste. Objednaná kuriérom. Podľa trackingu od SPS to vyrazilo v pondelok z logistického centra tuším pri Senci (nemám tracking teraz pri sebe) a tiež nič. Ešte máme tri dni do Vianoc
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Potvrdzujem, že SPS v KE úplne OK. Doručujú štandardne.
Obal na mobil objednaný vo štvrtok na obed, doručenie do nedele 8:00(aj keď na webe píšu 0-2dní pre alzaboxy, ale whatever). Dnes(nedeľa) 9:30 je stav nasledovný:"Nákup je zaplatený a pripravujeme ho na odoslanie. Predpokladaný termín doručenia: dnes v 08:00."
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Mám pocit, že ALZA má dvojitý meter k prístupu pre doručovanie zásielok. Objednáš zaplatíš tak zákazník môže čakať. Ak objednáš a platíš až pri prevzatí tak ti to doručia ako píšu. Asi aby im neušli €€. Ak by si zrušil objednávku.
- d3Xter
- Používateľ
maximalne mozu cakat na pripisanie platby a tak expedovat...posledny mesiac som bral na dobierky, platba online, zasielkovna, ups, nadrozmerny tovar a vsetko trvalo rovnako