Black and blue case
Black and blue case
Takze tuto case robim uz dlhsie, sustredim sa najma na poriadok a prietok vzduchu.
Ospravedlnujem sa za blbe fotky, ale nemam dobry fotak
Ospravedlnujem sa za blbe fotky, ale nemam dobry fotak
Naposledy upravil/-a Josifek v Ne 19. Nov, 2006, 20:48, upravené celkom 1 krát.
mm,mas tam relatyvne slusny poriadok , ja som si koly tomu kupoval zdroj s odpojitelnymi kablamy, ale ako si ich tam mam aj tak plno ale zatial mi je to jedno, kedze mam dole bocny kryt
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Ako vravi Rusty, dnes uz hocico nazyvaju ludia casemodom
Chcelo by to hadam viac uprav, ako len vymena fanov a dieru v bocnici. Az potom nahodit fotky. A take foto, aby aj bolo zjavne o co ide, lebo na tych prvych nie je vidno ziadne upravy a tuto poslednu komentovat radsej nebudem, ta s pojmom foto nema nic spolocneho.
Chcelo by to hadam viac uprav, ako len vymena fanov a dieru v bocnici. Az potom nahodit fotky. A take foto, aby aj bolo zjavne o co ide, lebo na tych prvych nie je vidno ziadne upravy a tuto poslednu komentovat radsej nebudem, ta s pojmom foto nema nic spolocneho.
Mas pravdu... Zajtra mozno donesie kamos fotak ku mne a spravim nejake normalne fotky...Bikermotyl napísal:Ako vravi Rusty, dnes uz hocico nazyvaju ludia casemodom
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
To je zaujimave hlavne u nas, v zapadnutych krajinach a pritom dnes vznikaju ovela lepsie a kvalitnejsie módy ako kedysi.Bikermotyl napísal:Ako vravi Rusty, dnes uz hocico nazyvaju ludia casemodom
Je pekne, ze tu referujes svoju pracu no zaradit to mozme zaradit do nejakej mega-soft-lite kategórie casemoddingu aj to len vdaka tomu, ze si zobral pilnik do ruky...
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bohuzial na Slovensku ma malo kto peniaze na case Lian-li a komplet vodnika od aquacomputeru ako na www.bit-tech.net fore . Uz aj poondiaty bulgin vandal switch si musi clovek za trojnasobnu cenu z nemecka objednat :
Modding neni len kolotoc a jedna diera , skor si prerobit nejako case podla v kusu a ucinnosti chladenia. Vlastne o to chladenie kedysi slo , dnes su to len kolotoce.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.