Všeobecná diskusia II
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia II
Na chudobne vyzerajuci interier sa chod pozriet do ID3. Tesla m3 vyzera zvnutra pomerne slusne (po FL lepsie). Nevravim, ze je mi to uplne pochuti (tiez mi tam chybaju tie mechanicke tlacitka), ale viem si predstavit s tym zit. Ked ju ale porovnavas, tak ju porovnavaj s autami ako Superb/Passat, tie su v tych podobnych cenovkach (40+t eur) (a tam je Tesla pri TCO uz od ca. 100t km najazdu lacnejsia, ak nerobis denne stovky km a nepotrebujes denne rychlonabijacky). A ked sa pozriem sa smer, ktorym isli Golf/Octavka, tak vies si predstavit, kam pojdu nove generacie Passat/Superb s interierom, tiez k dotykom (vid ID4, Enyaq, ale aj Mercedes S). Co by som zatial isto neprekusol je Yoke volant v Model S, ale myslim, ze to v EU ani nebude povolene.
Tiez mozes sa pozriet na EQS/EQE, ktore su v podstate interierovo v podstate identicke s ich spalovacimi surodencami.
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja ten pocit nemam, samozrejme ze musia recenzenti kritizovat politicky, nie na plnu hubu, ale nemam problem pochopit kedy nieco chvalia a kedy hania.
Bol o tom aj dobry rozhovor s Cechom co zakladal SPEED magazin, ze ked je auto naozaj ultra zle, tak radsej zavolali importerovi ze tu recku odporucaju nezverejnit, lebo klamat nechchu, tak radsej to nechat v tichosti a bez recky .
Bol o tom aj dobry rozhovor s Cechom co zakladal SPEED magazin, ze ked je auto naozaj ultra zle, tak radsej zavolali importerovi ze tu recku odporucaju nezverejnit, lebo klamat nechchu, tak radsej to nechat v tichosti a bez recky .
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
stretli ste sa niekto so zvaranim deravej nadrze na benzin? kia ceed 2012, robi niekto nieco taketo?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jezisko Turan za 40 ?!
C4 Picasso ci co je to dneskaj SpaceTúrer, to ma furt tie tri stredne sedacky take uzučké ze si tam nesadne ani čivava ?
C4 Picasso ci co je to dneskaj SpaceTúrer, to ma furt tie tri stredne sedacky take uzučké ze si tam nesadne ani čivava ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
dobre, tak to hoodne zdrazelo, asi tak o 8-9k€ oproti tomu co si pamatam
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak podla toho co pises o konfiguratoroch tak mas problem najst doplnkovu vybavu vseobecne.
ale anom, zdrazelo, radovo o 10/15% kludne za 2 roky.
ale anom, zdrazelo, radovo o 10/15% kludne za 2 roky.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jezisko Okta za 40 ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ja si len pamatam ked sme kupovali tourana v 2016 tusim, tak tam svietila cena "od 18 xxx€" , higline s benzinom bol nejak za 25k€ + davali 2k€ zlavu aj bez opytania
tak som cakal ze okolo 30 sa bude dat nieco rozumne
tak som cakal ze okolo 30 sa bude dat nieco rozumne
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
preco nechces kupit jazdene 1-2-3 rocne ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Lebo mi pride ponuka jazdeniek slaba. Ale tp je jedno, prosto rozmyslam nahlas, az prilis posedim, vyskusam, uvidime...
Highline je stale vybava kde vopchas dalsich 4 - 5k ako nic.
Highline je stale vybava kde vopchas dalsich 4 - 5k ako nic.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak jazdenie slaba a za ten budget co mas tak nove kupis len paskvily a aj to s otaznou vybavou...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
takto by vyzerali recenzie keby novinari mohli pisat co chcu
https://www.autoforum.cz/testy-aut/test ... rovy-omyl/
a tu je recenzia toho isteho auta ak novinar este chce niekedy testovat nejake auto
https://autobild.pluska.sk/testy/test-r ... y-bublifuk
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
aj pretoze zrovna autoforum.cz je nejaky smerodatny web