GT Legends - nastavenie automobilu

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00

GT Legends - nastavenie automobilu

Príspevok od používateľa Gogi »

vsimol som si ze, minimalne crux, hrava GTL, tak by som sa chcel spytat ci neporadite, resp. nevysvetlite, nastavenia vozu v garazi, bo mam z toho gulas, jedine co som si zistil ze cim vyssie nastavenia diferencialu tym sa mi lepsie jazdi, ale co tieto nastavenia robia z vozom to neviem

keby ste mi niekto vedel poradit, alebo nasmerovat na neake zive forum o GTL, bo google mi nepomohol vobec
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dexman »

hravam GTR2 a tiez mam v tom pekny bordel.ono v reali by malo platit ze na kazdu trat ine nastavenie podvozku ale kto by zabijal cas hodinami testovania.ja som si nastavil tvrdost pruzin na takmer najvacsiu hodnotu,znizil som podvozok a zakruty prechadzam cca o 15% rychlejsie,nehovoriac o stabilite pri prudkom brzdeni.
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

dexman napísal:hravam GTR2 a tiez mam v tom pekny bordel.ono v reali by malo platit ze na kazdu trat ine nastavenie podvozku ale kto by zabijal cas hodinami testovania.ja som si nastavil tvrdost pruzin na takmer najvacsiu hodnotu,znizil som podvozok a zakruty prechadzam cca o 15% rychlejsie,nehovoriac o stabilite pri prudkom brzdeni.
GTR 2 nie je pokracovanim GT Legends :)
Gogi napísal:vsimol som si ze, minimalne crux, hrava GTL, tak by som sa chcel spytat ci neporadite, resp. nevysvetlite, nastavenia vozu v garazi, bo mam z toho gulas, jedine co som si zistil ze cim vyssie nastavenia diferencialu tym sa mi lepsie jazdi, ale co tieto nastavenia robia z vozom to neviem
najlepsie je vyskusat
zalezi aj od auta, ktore chces vyladit ...
ci nedi dobre na cest, potrebujes ho zrychlit, nedotaca ... atD atD
je toho ako si pisal vela

vsetko som neskusal ani ja

:( fórum ohlade GTL zatial nepoznam

keby ste mi niekto vedel poradit, alebo nasmerovat na neake zive forum o GTL, bo google mi nepomohol vobec
s pozdravom, crux.
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dexman »

viem ze GTR2 nie je pokracovanim legends ale robi ho rovnake studio a tie nastavenia aut su dost podobne v kazdej hre co robia
Gogi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Gogi »

crux2005 napísal:najlepsie je vyskusat
zalezi aj od auta, ktore chces vyladit ...
ci nedi dobre na cest, potrebujes ho zrychlit, nedotaca ... atD atD
priebezne skusam menit, len ked ja ten rozdiel "volnym okom" nevidim

a ece by som jednu otazku, cim to je AI dosahuju ovela lepsie casy v kvalifikacii ako v preteku?
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

Gogi napísal:priebezne skusam menit, len ked ja ten rozdiel "volnym okom" nevidim

a ece by som jednu otazku, cim to je AI dosahuju ovela lepsie casy v kvalifikacii ako v preteku?
:D vsimol som si aj ja ...

- neber tolko benzinu pri kvalifikacii :wink:
s pozdravom, crux.

Návrat na "Hry a problémy s nimi"