POMOOOOOOC
POMOOOOOOC
nevedeli by ste mi prosim poradit ako odstranit chybove hlasenia ktore mi zobrazi win xp po pripojeni na net cez dialup? nieco ako kuryrni sluzba ze mam nejake kriticke chyby a staci iba kliknut na ok ale o chvilu to nabehne znovu
no ten screen je na www.cult-pn.ic.cz/screen.jpg
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
jednoducho - klikni pravym tlacidlom na tento pocitac - vyber "spravovat" - tu si v skupine "sluzby a aplikace" zobraz "sluzby" - najdi tam "kuryrni sluzba" ->double-click - zmen typ spousteni na "zakazano" potvrd to, a potom ju daj zastavit (bud znovu double-click alebo v tom stlpci nalavo, kde ma sluzba popis ...)
a urychlene si nainstaluj vsetky updaty na winXP - v prvom rade SP2 a potom zvysok ...
a urychlene si nainstaluj vsetky updaty na winXP - v prvom rade SP2 a potom zvysok ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- GentleGiant
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Máj, 2005, 20:00
no tak tohle bych pustil z hlavy, to je obyc spam, provider tveho pøipojeni ma holt peniazky jako promoter, to neni zadna hlaska OS:" Registryfix will scan your system registry and hard drive for invalid file and system references.These invalid references cause system instability, PC errors, constant crashes, and general system slowdowns. " Program neznam a proto bych si ho na registry nepustil, to jsou mnohem renomovanìjsi aplikace. TuneUp, Registry Mechanic,jV16 Power Tools a klidnì i free CCleaner. Spust¡ si current ports (zjistis port a adresu odkud to jde) a zablokuj to ve FW.
-------------------------
to Little Man: nechci polemizovat, ale tohle okenko asi nebude mit s kuryrni sluzbou windows co dìlat.
-------------------------
to Little Man: nechci polemizovat, ale tohle okenko asi nebude mit s kuryrni sluzbou windows co dìlat.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
tak preco ma asi nadpis (v titulke) "Kuryrni sluzba" a format presne taky isty ako spravy posielane cez net send?GentleGiant napísal:to Little Man: nechci polemizovat, ale tohle okenko asi nebude mit s kuryrni sluzbou windows co dìlat.
Life is short - enjoy it!
- GentleGiant
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Máj, 2005, 20:00
to sice jo, ale nezda se mi, ze by si byt uz starnouci Bill dovolil takovouhle cunacinu a doporucoval na systemovou zalezitost pouzit pochybny sw, na strance toho programu neni ani vidu ani slechu o tom, co to je za firmu, stejnì tak i v about samotne aplikace, proto je mi to divne... i kdyz mùzes mit pravdu, to cos doporucil je urcitì o.k., jen nevim jestli to pomùze...
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00