Mno ked mas original HOME tak isto si cital i tu , kde sa pise aky win je podporovany. MUI is not supported on consumer versions of Windows such as Windows 9x, Windows Me, and Windows XP Home Edition.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Musim sem tiez napisat,ze ho mam tiez origos doma,dostal som ho,ked som kupoval XP, je to verzia z roku 2002 a funguje. Najprv nainstalujem original XP english vratane SP1a a ptom tu slovencinu
jaruso1 napísal:Musim sem tiez napisat,ze ho mam tiez origos doma,dostal som ho,ked som kupoval XP, je to verzia z roku 2002 a funguje. Najprv nainstalujem original XP english vratane SP1a a ptom tu slovencinu
A tu slovencinu si dostal k tomu alebo si ju niekde stiahol?
Moj PC Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
AjsTi napísal:Microsoft to sam popiera , takze potom to ma za nasledok sk microsoft.
tak mi nehovor nech sa pozrem o post vyssie, zase taky dr*uty nie som ze postnem nieco bez toho aby som si precital celu diskusiu a nemal dokazy preco to tvrdim.
AjsTi napísal:Microsoft to sam popiera , takze potom to ma za nasledok sk microsoft.
tak mi nehovor nech sa pozrem o post vyssie, zase taky dr*uty nie som ze postnem nieco bez toho aby som si precital celu diskusiu a nemal dokazy preco to tvrdim.
A budem , kedze som to z webu firmy co vydava win xp vycital. Hold ty mas system OEM k pc , tam to bolo , na webe ms jasne pisu , ze neni.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.