xp home slovak pack
xp home slovak pack
Potreboval bi som stiahnut na Win XP Eng .slovencinu . Na microsofte som to stiahol ale vipisuje mi to ze slovak pack na da nainstalovat na cz verziu
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
Jerry napísal:Ak mas ten win origos, nevidim problem zo stranky microsoftu ...
Je origos a na stranke microsoftu visla slovencina len na cz verziu
Moj PC
Mno ked mas original HOME tak isto si cital i tu , kde sa pise aky win je podporovany.
MUI is not supported on consumer versions of Windows such as Windows 9x, Windows Me, and Windows XP Home Edition.
MUI is not supported on consumer versions of Windows such as Windows 9x, Windows Me, and Windows XP Home Edition.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Co tak precitat kus vyssie , skor ako nieco pastnes. Ci anglicky nevies tak dobre ?SolidSnake napísal:ja mam lang pack na ENG XP HOME
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
A tu slovencinu si dostal k tomu alebo si ju niekde stiahol?jaruso1 napísal:Musim sem tiez napisat,ze ho mam tiez origos doma,dostal som ho,ked som kupoval XP, je to verzia z roku 2002 a funguje. Najprv nainstalujem original XP english vratane SP1a a ptom tu slovencinu
Moj PC
A budem , kedze som to z webu firmy co vydava win xp vycital. Hold ty mas system OEM k pc , tam to bolo , na webe ms jasne pisu , ze neni.SolidSnake napísal:tak mi nehovor nech sa pozrem o post vyssie, zase taky dr*uty nie som ze postnem nieco bez toho aby som si precital celu diskusiu a nemal dokazy preco to tvrdim.AjsTi napísal:Microsoft to sam popiera , takze potom to ma za nasledok sk microsoft.