kayman napísal: ↑Ne 01. Máj, 2022, 23:16 Ešte som nekúpil nič . Ale vyzerá to na multised bzj 397. Viem si ju vyskladať tesne nad 300€, dajú mi tam iný piest aj mechanizmus bez zmeny ceny. Najviac spĺňa moje požiadavky za tú cenu.. Príde mi to skoro rovnaká stolička ako ld seating lyra net, ktorú som našiel ako identickú taliansku stoličku. Len lyra net stojí o 50% viac.
Game Šéf je s nimi tiež dosť podobná, takže hlavné rozdiely bude pena v sedáku a strih. Na Game šéf sa mi páči, že výška operadla sa nenastavuje systémom UP-DOWN, ale treba vzadu uvoľniť takú páku, nastaviť a potom pákou zablokovať. Mne to vyhovuje viac, ale zase niekto chce up-down .
To, že sa to predáva v sconte a inde je úplne fuk. Plasty, mechanizmy, piesty - toto všetko sa kupuje, alebo dáva niekde vyrobiť na mieru. Nemyslím, že by pre sconto toto objednali inde - to by sa im ani neoplatilo rozdvojiť si dodávku.
Nie je to čína ako ten zvyšok v sconte alebo xxlutze, stačí chvíľu poklikať na alibabe a nájdeš tam niekoľko týchto 200 eurových stoličiek za 35€/kus pri dodávke 500 kusov a podobne.
V sconte a xxlutze, ale prídeš o možnosť konfigurácie, čo by mne vadilo keďže game šéf by som mohol mať len bez hlavovej opierky, obe sú pre mňa príliš vpredu. A také tam nemajú.
bol som v Petrzalke a skusal som este raz ten Game Sef VIP a nejako sa mi zda ze ta hlavova opierka je troska viacej v predu akoby bolo dobre. Ked som sedel v pracovnej polohe citil som ze mam hlavu na tej opierke. Obavam sa ze pri dlhodobej praci by mi to zacalo vadit..
Skusil som este ine veci v rovnakej cenovej hladine a zaujal ma aj tento Multised bzj 397 ,,,
Hlavova opierka bola vzdadu pri praconej polohe a vlastne som si na nu polozil hlavu len ked som sa dal nizsie. Sedelo sa mi v nej fajn. Jedine co som si vsimol ze teba vybrat ten kriz ktory je vyssi pretoze mali vedla seba dve stolicky a s tym plochym chromovym krizom to bolo uz nizke pri mojej vyske. Pripadne mozno vyssi piest. Len cena ked som si to vyskladal bola az 370E . Kde si sa dostalpo po tu cenu cca 300E?