Smrad z klimatizacie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Smrad z klimatizacie
no aby si vetral tak to vyznam ma, skus si zavret okna na 24h ake budes mat hodnoty co2...
hovori ti nieco ururu sarara? tak to je presne to iste
hovori ti nieco ururu sarara? tak to je presne to iste
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak tak
spat pri zatvorenom okne je somarina, aspon micro musi byt
jedine ze by si mal rekuperaciu
spat pri zatvorenom okne je somarina, aspon micro musi byt
jedine ze by si mal rekuperaciu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
jj misko bacha na co2. svina to je. reku vravim ze by som dal tiez pod klimu na balkone ze v tej stene by som mal aj klimu aj reku ale i tak na druhom konci bytu by som zrejme musel vetrat. ja uber rychlo citim puch/nevyvetrany vzduch. inac v aute tiez nemas nonstop vnutorny okruch.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Písal som niekde o permanentne zatvorenom okne? Vyvetrať ráno, vyvetrať večer a medzitým zatvorené s klímou. Mať naraz otvorené okno a pustenú klímu, to ju môžeš rovno vypnúť.
ITX >>> ATX
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
bavime sa tu o spani pri klime, treba citat cele vlakno
//hups, druhe vlakno https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtop ... 9#p1570269
som uz mal par drinkov
//hups, druhe vlakno https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtop ... 9#p1570269
som uz mal par drinkov
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Uz som sa chcel spytat ci si pil
-
- Pokročilý používateľ
ja si neviem predstavit vetrat 2* za den. ako vravim, treba sa hrat s klimou a aj s teplotami. a uz aj fukanie smer a sila ventilatora je umenie ak ste doma 3ja a kademu daco ine vadi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
ked tak citam ake mate issues s klimami a vetranim som rad za rekupku OT sry
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bud rad, vecsinou treba v a0 aj klimu aby si prezil
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
tak my mame teplotu cca 25.5 v tychto horucavach ale to este trochu dokazem znizit ked budem vediet vetrat v noci ked budu sietky
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Tak s tym co som zacal toto vlakno, nema vobec nic spolocne s vetranim
-
- Pokročilý používateľ
neako sa ti nahle zohrieva vymenik a kondenzuje sa ti tam vlhkost a to ti potom smrdi, ze nemas pri klime neaky zdroj tepla napr?mne napr okno na vetracku v obyvacke a tiez v kuchybi sposobuje ze ta klima kvazi ide stale na nizke otacky a kvazi rebra su stale ofukovane a u teba zrejme casto sa vypina ale zas rychlo sa ohreje vzduch pri vnutornej jednotke
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Videl som stihacku cuvat, kona grcat, hada po stole buchat ale klimovat pri otvorenom okne som este nevidel
Kratky dobeh fanu, alebo solenoid fuci (ak tam nejaky je vobec), alebo odvod kondenzu spinavy, pripane protispad ak je nacapena vnutorna jednotka na krivom strope/stene (niekde je aj 3cm/m krivy strop)
Btw. myslel som ze na dnesnu dobu uz je standard okenny/dverny spinac, a pocul som ze je to prikazane v niektorych krajinach mat zapojene a aj funkcne ked sa to reviduje. Podobne prehnana vyhlaska ako povinna predpriprava na vonkajsie rolety/zaluzie pri novostavbach, na juznej strane dokonca aj namontovane pred kolaudaciou, ale to je dost OT, pardon.
Btw. myslel som ze na dnesnu dobu uz je standard okenny/dverny spinac, a pocul som ze je to prikazane v niektorych krajinach mat zapojene a aj funkcne ked sa to reviduje. Podobne prehnana vyhlaska ako povinna predpriprava na vonkajsie rolety/zaluzie pri novostavbach, na juznej strane dokonca aj namontovane pred kolaudaciou, ale to je dost OT, pardon.
Spoiler: ukázať