toto bude podla mojho velmi velmi burliva diskusia ...tu mas ten svoj zdroj (to je len priklad) http://www.tichepc.sk/product.php?it_id=1203&ca_id=27 na cenu by som nepozeral bo clovek co bude mat taku vec doma tak uz mu na cene zdroja az tak strasne zalezat nebudeMBG napísal: s tymto absolutne suhlasim, a navyse dodam , ze pokial by tam boli 4 grafiky, 2 procaky, 10 diskov, mechanik ventilatorov a co ja viem coho, vyskutuje sa tu problem - kedze na trhu este nie je az tak vela 1kW zdrojov...
dnes (ako sa to vo viacerych topicoch pise) sa len tazko vyuzivaju dvojjadrove procaky (myslim v jednotlivych aplikaciach) takze je to proste len taky vystrelok pre cloveka co bapr chce svoj komp vyuzit ako server + a osobny PC na hranie dokopy za dalsie tie 8800 maju aku spotrebu??200W?? sak tam da len jednu a diskov si tam moze dat kolko chce sak uz len do mojej pokakanej bedne MIDItower za liter sa ich v klude pomesti 9 (1miesto predsa len rezervujem napalovacke)
a za dalsie hentie reci ze to je shit a ze AMD nevie vyrobit poriadny procak uz su dost otrepane (podstatny je vykon v hrach a podonych srandach) a nie nejakym syntetickym testom (nechcem tym povedat ze Qcore od intelu su sracky to nie ale len koli tomu ze daky procak neuspel dostatocne v dakom teste ho predsa nehodim do plynu nie??) alebo mi chces azda povedat ze ty si vyberas graficku len podla dakeho 3darku?? (myslim ze FPS dosiahnute v hre su transparentnejsie)
nikto nehovori ze si to mas kupit teraz hned ale podla vyvoju novych komponentov tipujem ze occa 2 roky bude mat bars kto hentaku zostavu doma
sak rok dozadu bol dvojjadrovi CPU dostupny asi ako dnes je 4 jadrovi jednoducho..... :roll: