Problem s fanom na CPU
- Leachim
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Júl, 2005, 20:00
Problem s fanom na CPU
Mam cpu cooler, co mam v podpise, ale obcas robi mensie haluze.. Diódy mu tak poblikavaju.. Ale fakt iba obcas.. Pozeral som napetia zdroji, vsetko v norme... Keby to bol nejaky chybny kontakt na fane, tak to robi castejsie, ale ono to poblikne mozno raz tak za 3/4 hodinky a niekedy to blika nonstop a niekedy skoro vobec nesvieti, iba tak "tleju" tie diódy.. V com je podla vas chyba?? Dost mi to uputava pozornost keD to blika, keDze mam PC hneD vedla monitora
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
ten 300W zdroj ma na tu druhu zostavu, v prvej ma 550Wdjkakadu napísal:Mozno to bude tym tvojim zdrojom 300W na takuto zostavu :roll: no neviem.
ja to typujem na nejaky studeny spoj na napajani LED obvodu resp nemas otacky fanu regulovane doskou?? to by vysvetlovalo to obcasne preblikavanie kedy maticna znizuje otacky
- Leachim
- Nový používateľ
:roll: no commentdjkakadu napísal:Mozno to bude tym tvojim zdrojom 300W na takuto zostavu :roll: no neviem.
Nie, to mam vypnuteLukasko^ napísal:ja to typujem na nejaky studeny spoj na napajani LED obvodu resp nemas otacky fanu regulovane doskou?? to by vysvetlovalo to obcasne preblikavanie kedy maticna znizuje otacky
- Leachim
- Nový používateľ
Skusal som to aj tak, ale zrovna vtedy to nerobilo.. Ono to niekedy robi, niekedy nie... Napr. dnes neblikol ani raz..Lukasko^ napísal:tak ak mas k tomu fanu tu redukciu na pripojenie na molex tak to zapoj tam a odsleduj ci to bude robit aj potom. Ak ano tak to bude na 99,9999% ten studeny spoj v obvode LED podsvietenia