PROBLEM - DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D (s939, nF4 Ultra)
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Tak som to skontroloval osobne a prvy PCI-Express slot neslape
Otestoval som tam vsetky mozne kombinacie so Shotyho 7600GT aj s mojou X800GTO2 a nic. V druhom slote to ide bez problemu v oboch pripadoch prepojenia SLI prepojkami (PCI-E - 2x aj 8x). Dosku som prezrel, vsetko vypada byt O.K.
Problem bude ale urcite v doske, ten je uz pri samotnom spusteni a detekcii. Prva zo styroch LED zhasne az po dlhej dobe a neustalom blikani (mala by len raz pebliknut a zhasnut). Detekcia CPU, RAM aj VGA nasledne prebehne, ale z VGA nejde ziaden signal a ostava nadlho rozsvietena posledna LED. Pri vsetkom tomto sa ale zda, ze Winy nabiehaju. Nakoniec aj posledna LED zhasne, takze sa to tvari, akoby bolo vsetko v poriadku. Obraz ale ziaden.
Otestoval som tam vsetky mozne kombinacie so Shotyho 7600GT aj s mojou X800GTO2 a nic. V druhom slote to ide bez problemu v oboch pripadoch prepojenia SLI prepojkami (PCI-E - 2x aj 8x). Dosku som prezrel, vsetko vypada byt O.K.
Problem bude ale urcite v doske, ten je uz pri samotnom spusteni a detekcii. Prva zo styroch LED zhasne az po dlhej dobe a neustalom blikani (mala by len raz pebliknut a zhasnut). Detekcia CPU, RAM aj VGA nasledne prebehne, ale z VGA nejde ziaden signal a ostava nadlho rozsvietena posledna LED. Pri vsetkom tomto sa ale zda, ze Winy nabiehaju. Nakoniec aj posledna LED zhasne, takze sa to tvari, akoby bolo vsetko v poriadku. Obraz ale ziaden.
ziadost o radu
Nazdar tipci ,chcel by som sa informovat mam tuto dosku a mam na nej tento problem:Prestala mi ist a na spodnej casti ako ma tie 4diody mi svietia prve tri podla navodu by to mal byt nejaky problem s procakom lenze som ho skusal na inom pc a on funguje skusil som uz vsetko ale nic nepomaha.Vsetky ostane komponenty funguju neviete mi niekto poradit cim to moze byt???
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Skusil si dat do tejto dosky druhy CPU?
uplne rovnaky problem mal aj MartinKO. Stale mu blikala 4.dioda.
Neviem co tam presne mal ale hovoril nieco o 4pin konektore pre napajanie CPU. Ma presne tu istu dosku ako ty.
Skus keD tak vymenit zdroj. Alebo mu skus napisat ss.
uplne rovnaky problem mal aj MartinKO. Stale mu blikala 4.dioda.
Neviem co tam presne mal ale hovoril nieco o 4pin konektore pre napajanie CPU. Ma presne tu istu dosku ako ty.
Skus keD tak vymenit zdroj. Alebo mu skus napisat ss.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
co si nervozny, ukludni sa a prestan pouzivat caps. neviem ci si si vsimol ale snazim sa ti pomoct. a pytal som sa to preto, lebo si to nemal jasne napisane v prvom prispevku.
spat k teme. menil si nieco v kompe ? alebo bol povedzme dva mesiace nedotknuty a z nicoho nic to zacal robit ? aky mas cpu ? taktoval si ?
spat k teme. menil si nieco v kompe ? alebo bol povedzme dva mesiace nedotknuty a z nicoho nic to zacal robit ? aky mas cpu ? taktoval si ?
Ty by si nebol nervozny vyvalil som za tu dosku 5500,- a mam ju asi 2mesiace a uz sa do....bala!!
No daval som tam tv kartu .Najprv sa nerozbehol potom som ju vlozil znova a uz siel nainstaloval som ju.Bezalo to asi 2hodiny.Potom som zapajal svietive trubice a znicoho nic sa vypol potom uz nenabehol len vrcal a tie diody sa zasekly pri troch zasvietenych.Vsetko som vybral znovu povkladal a to iste.Skusil som druhy procak 3000+ a na nom to iste
No daval som tam tv kartu .Najprv sa nerozbehol potom som ju vlozil znova a uz siel nainstaloval som ju.Bezalo to asi 2hodiny.Potom som zapajal svietive trubice a znicoho nic sa vypol potom uz nenabehol len vrcal a tie diody sa zasekly pri troch zasvietenych.Vsetko som vybral znovu povkladal a to iste.Skusil som druhy procak 3000+ a na nom to iste
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
zdroj si skusal menit ? skus resetnut este raz cmos a nabootovat iba s jednou ramkou a grafikou a odpojit vsetko nepotrebne - mechaniku, tv kartu, trubice a dokonca mozes odpojit aj HDD, na skusku ci by si sa dostal do biosu. mozes napisat celu zostavu ?
Naposledy upravil/-a Rusty v St 13. Dec, 2006, 11:31, upravené celkom 1 krát.
Vyresetovat bios , mozes bud cez jumper na doske , alebo vybratim baterky a odpojenim od napajacieho zdroja. Apropo skus iba cisto hole bez priddavnych kariet , hdd , mechanik a co ja viem coho. Pripadne ju skus mimo pc zlozit a tak otestovat.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.