Poplatok za storno objednávky
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Re: Poplatok za storno objednávky
Pokial viem da sa to vymahat iba pri tovare na mieru (orez na pozadovanu velkost...), diela na zakazku a umelecke diela.
Tiez mi nieje uplne jasne, na zaklade coho si take nieco moze dat do obchodnych podmienok. A pri cloveku s takymto jednanym neviem ako by si obstal aj pri vrateny tovaru do 14 dni.
Tiez mi nieje uplne jasne, na zaklade coho si take nieco moze dat do obchodnych podmienok. A pri cloveku s takymto jednanym neviem ako by si obstal aj pri vrateny tovaru do 14 dni.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Zmluva ktora je protizakonna je automaticky neplatna. Ez
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Protizákonné by som to nenazval skôr neprijateľné zmluvné podmienky keď už . https://www.google.com/amp/s/europa.eu ... mp_sk.htm
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Volal som s niekým od zss, povedal že nech mu pošlem mailovú komunikáciu, že na to pozrie, a večer mi zavola, takže uvidím. Ale ako píšete, bez odpovede, nebudem reagovať na primitiva, maximálne pošlem vypoved kúpnej zmluvy, a aj keby niečo prišlo, nepreberiem. Nemáte niekto nejaký aktuálny vzor?
Presne, do zmluvy mozes napisat relativne co chces, aj s tym ludia mozu suhlasit. Ale ak je to v rozpore so zakonom, tak je to lahko napadnutelne.
Bol som raz v podobnej situacii. Advokat, s ktorym so to riesil mi povedal, ze ak to pojde na sud, tak sa nan tesi
Bol som raz v podobnej situacii. Advokat, s ktorym so to riesil mi povedal, ze ak to pojde na sud, tak sa nan tesi
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Používateľ
Takže volal mi ten pan z tej zss.sk. A len mi potvrdil to čo písal skilex, kľudne môžem odstúpiť od kúpnej zmluvy aj pred dorucenim. A že majú vo všeobecných podmienkach zlý zákon, stary, ktorý už od 1.7.2024 neplati, že platí nejaký nový o ochrane spotrebiteľa. Že tento poplatok za storno že riadna blbosť, a za to nadavanie vulgarizmy okamžite na SOI podať podnet. Odporučil mi nech napíšem mail s výpoveďou, povedať im že majú aj stary zákon v podmienkach a že dávam aj podnet na SOI za tu vulgárnu komunikáciu. Ktovie čo blazon odpíše, ešte horšími nadávkami…
Edit: ešte otázka, treba vážne poslať radšej aj doporučene vypoved, alebo bude stačiť mailom?
Edit: ešte otázka, treba vážne poslať radšej aj doporučene vypoved, alebo bude stačiť mailom?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Posli mu to vklude mailom, ked ti nasledne vynada, tak potvdi, ze to prijal
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Prečítal som si recenzie na heureke a dotyčný musí byť slušne retardovaný človek, nečudoval by som sa, že za blbé reči už nie raz dostal po papuli.
-
- Používateľ
Odpísal len, že “uvidime ” takže prijal vypoved, neriesim dalej, hádam to je správne rozhodnutie.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no a z toho plynie ponaučenie si najskor precitat recky na nezname eshopy alebo nakupovat u overených aj ked o par eur drahsich
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ako som povedal, bol som sa vcera previezt na sidlo firmy, je to bezny panelak. Z jednej strany garaze, ale ziadna nebola oznacena pneumatikami, z druhej vchody do bytovky, ale na zvoncekoch nefigurovalo meno toho tajtrlika. Ale vies, co tam je? Kancelarie firmy MojeSidlo.sk (resp. teraz uz prestahovane). Takze preto je tam ten sulinko. Zoom odisiel s neporizenou. Myslel som, ze aspon nakuknem do dielne a skontrolujem toho fagana (rok narodenia 1987). Presne taky dementko, co by len skusal co a ako predat, srat na lehoty, komunikaciu, len aby zarobil a zakaznik idealne nemal ziadne prava.
Toto je uplne presne situacia, pri ktorej som ochotny vynalozit 3x take peniaze, aby ten debil nedostal nic a este mal problemy. Kazdopadne peniaze na nejaky ucet si poslal, takze v pripade akehokolvek sporu nebude problem vypatrat toho debilka. Urcite urob vsetko v tvojich silach - odstupenie od zmluvy, zle hodnotenie pridaj vselikde, daj podnet na SOI. Ak budes mat adresu, vzdy mu moze mrzuty holohlavy zoom dorucit predzalobnu vyzvu osobne. I ked to je lepsie poslat postou, nech mas doklad v ruke. Asi by mi zodpovedne nepodpisal prebratie na mieste . Ked tak nad tym rozmyslam, tak vlastne vobec nemusi byt v Bratislave, hmm...
Toto je uplne presne situacia, pri ktorej som ochotny vynalozit 3x take peniaze, aby ten debil nedostal nic a este mal problemy. Kazdopadne peniaze na nejaky ucet si poslal, takze v pripade akehokolvek sporu nebude problem vypatrat toho debilka. Urcite urob vsetko v tvojich silach - odstupenie od zmluvy, zle hodnotenie pridaj vselikde, daj podnet na SOI. Ak budes mat adresu, vzdy mu moze mrzuty holohlavy zoom dorucit predzalobnu vyzvu osobne. I ked to je lepsie poslat postou, nech mas doklad v ruke. Asi by mi zodpovedne nepodpisal prebratie na mieste . Ked tak nad tym rozmyslam, tak vlastne vobec nemusi byt v Bratislave, hmm...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Zoom z teba by bol ideal politik. Taky slovensky robin hood. Presne aj mne ked pre 10e dakto nexhxe cosi poslat ta dam aj 100e a namahu uz len kvoli principu. Nerozumiem.naxo ten clovek odpisal uvidime. Zrejne isiel sam zrusit odkial objednal.tie kolesa a ked od neho.nebudu cakat storno ta aj od teba asi nebude chciet ale jednat so zakaznikom takto a z firemneho mailu je uber ale uber . Uz ma recenziu na google niekde? Ta sa dava na adresu nie?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ak tomu spravne chapem, tak autor temy mu neposlal zatial ani euro.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Stale nevidim tvoju recku na heureke aj zo screenshotom mailu, urcite nevahaj.