No firma ako noha. Najprv SEGWAY, potom SW mobility, Gaarp Media, DaarpMedia... hlavne ze statu dlhuje 18 tisic eur, suflikant nejaky chorvatsky.
Idealne toto poriesit s pravnikom, aj keby to stalo viac penazi. Uz len z principu. Kedze si to objednaval cez eshop (na dialku), tak mozes do 14 dni odstupit od zmluvy. Vynimky, kedy nemozes od zmluvy odstupit su popisane v
§7, odseku 6 Zakona o ochrane spotrebitela. Pneumatiky rozhodne nepatria do tych vynimiek. Ten tajtrlik ma v obchodnych podmienkach napisane, ze ak zrusis objednavku po viac ako 24 hodinach, tak platis 30,-€ za 4 kusy tovaru. Neviem, ci to ma nejaku pravnu platnost, to musi povedat niekto znaly.
Ale celkom urcite sa to da urobit tak, ze ty nebudes rusit objednavku, ale odstupis od zmluvy v tej 14 dnovej lehote. V tomto pripade ale musis zaplatit postu nazad, nakolko podla zakona to znasa kupujuci, ak bol vopred informovany predavajucim a je to napisane v obchodnych podmienkach. Ci sa da tovar neprevziat a odvezu mu to nazad "zadarmo", to uz neviem

.
Kazdopadne ked sa ten chorvatsky jeliman chce hrat na nejake vymahanie, tak by som ho uplne najviac osral. Okamzite by som mu poslal odstupenie od zmluvy mailom aj doporucene postou a aj kebyze mam zaplatit 50,-€ za vratenie pneu, tak to zaplatim, ale to tupelo odo mna neuvidi ani 1 euro. A vymahanie si moze strcit do riti. Odpis mu slusne, ze teda chapes, ze nema ziadne cislo balika a za tento komentar teda odstupujes od zmluvy.
Vyssie uvedeny screenshot by som mu dal na Googli do recenzii. Kukam, ze sidlo ma v BA. Asi sa tam pojdem pozriet. Do pice matere aj s takymito ludmi.