izolacna pena
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No ono najlepsie je najprv skusit odstranit zdroje hluku, cize vymenit hlucne vntilatory za tiche, pripadne ich regulovat, disk odhlucnit specialnym kitom. Az potom ked to bude stale hlucne rozmyslat nad odhlucnenim penou. Ja osobne som skual experimentovat s molitanom, kobercom na bocnici, korkovym platom (ten uzasne spevnil bocnicu, ale zeby nejak odhlucnil komp som si nevsimol) Nakonec som molitan nechal na prednej a zadnej stene a podlahe ale len kvoli estetike a snazil som sa zrusit zdroje hluku ako som pisal na zaciatku, az to bolo uspesne riesenie problemu hluku.
a aj keby si sa rorhodol tu penu tam dat tak v ziadnom pripade nie za zakladnu dosku!! dava sa iba na dno a zadnu stranu aj na vrchnu a bocnu oproti doske. ale najprv si sprav poriadok s fanmi a odvibrovanim. a pozor na upchanie dier na dychanie case. a inac neni to moc efektivne. znizi to hlucnost max o 5 decibelov a zvisi teplotu vovnutri. = radsej odvibruj nove tichsi fany a cdr a hhd 
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)