18TB Toshiba - MG09ACA18TE VS Seagate Exos 18TB
Re: 18TB Toshiba - MG09ACA18TE VS Seagate Exos 18TB
No a teraz som prišiel na to že moja karta grafická XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 má 340mm. Takže to ani nedám do každej skrinky. Preto som odstránil v mojej skrinke v strede tie šachty.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
pocet M2 nie je rozhodujuci pre vyber bedne ani trosicku
>> Ja chcem mať tiež teplotu hdd 23 stupňov.
samozrejme nebudes mat, ked mas v izbe 28.
A co si sa prosim ta rozbehol kupovat novu bednu, ked v sucasnej staci preusporiadat ventilatory a hlavne ich nemat 12 ?? Taky ventilator este nevymysleli, ktory by ochladil HDD v kovovej skrini zboku cez plnu stenu.
Podla tvojho obrazku mi vychadza, ze by si mal dva disky umiestnit hore a chladit ventilatorom spredu. Ak sa neda konstrukcia klietok otocit, tak potom ventilatorom chladit disky zboku. Hotovo. Problem bude ventilator prichytit - nic, co by u mna nevyriesil jeden drot a nech sa ventilator volne hompáľa zvrchu zaveseny.

>> Ja chcem mať tiež teplotu hdd 23 stupňov.
samozrejme nebudes mat, ked mas v izbe 28.
A co si sa prosim ta rozbehol kupovat novu bednu, ked v sucasnej staci preusporiadat ventilatory a hlavne ich nemat 12 ?? Taky ventilator este nevymysleli, ktory by ochladil HDD v kovovej skrini zboku cez plnu stenu.
Podla tvojho obrazku mi vychadza, ze by si mal dva disky umiestnit hore a chladit ventilatorom spredu. Ak sa neda konstrukcia klietok otocit, tak potom ventilatorom chladit disky zboku. Hotovo. Problem bude ventilator prichytit - nic, co by u mna nevyriesil jeden drot a nech sa ventilator volne hompáľa zvrchu zaveseny.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Problém je len grafická karta. Skúsim to zajtra rozobrať a otočiť.
Poupratuj si aj tie káble.
Oni sú inak teraz. Lebo tam nebola karta ešte. A aj na bočnici je ďalší ventilátor. Tak ten spodný a bočný odpojím. Doma je stále otvorená vetračka. Takže tam nieje to 28 stupňov.