Nové príspevky
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Nové príspevky
dnes sa mi zda, ze opat blbne zobrazovanie novych prispevkov. Obcas to ideako ma,obcas to nefunguje. Pridemi to, akokeby sa skratila doba, zobrazenia novych prispevkov
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Chyba sa opakovala, dakujeme za reportovanie.
Uz je opravena. Uz by sa nemala vyskytovat.
Ak ano, ak sa este objavi, poprosime o report.
Uz je opravena. Uz by sa nemala vyskytovat.
Ak ano, ak sa este objavi, poprosime o report.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne sa este stava, ze Nove prispevky, sa po 2-3 hodinach uz nezobrazia v novych prispevkoch
Napriklad dnes, tema "Stavba rodinneho domu" posledny prispevok "Diablo1st" o 9:25. Neprecital som novy prispevok. O cca 8:40 som videl ze v tejto teme je novy prispevok, zobrazilo mi temu aj v "nove prispevky", ale terez o 12:26, uz temu z novych prispevkom mi dalo prec, hoc som ten prispevok neprecital
Napriklad dnes, tema "Stavba rodinneho domu" posledny prispevok "Diablo1st" o 9:25. Neprecital som novy prispevok. O cca 8:40 som videl ze v tejto teme je novy prispevok, zobrazilo mi temu aj v "nove prispevky", ale terez o 12:26, uz temu z novych prispevkom mi dalo prec, hoc som ten prispevok neprecital
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Ak si dobre spomínam vždy to časom zmizlo, ale tak po 3-4 hodinách či dokonca viac, teraz po update sa mi stávalo že aj po pol hodine-hodine, max dve.
Spoiler: ukázať
ahojte, nechcem zakladat novu temu , tak to hodim sem, nakolko to suvisi s novymi prispevkami. Nedala by sa pridat funkcia, ktora by excludla prispevky z Bazar fora v novych prispevkoch? neviem nakolko by to bolo pracne ale ocenil by som, keby si viem vypnut zobrazovanie prispevkov z bazaru. dik
Myslím že phpbb takéto niečo nepodporuje ...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
@LeaR neviem ci ti to pomoze, ale spravil som ti bookmarklet na skryvanie. Nefiltruje to ale pri ziskavani postov, az po zobrazeni ..lebo ved javascript.
Len pripomeniem ako sa robi .. zazalozkuj si cokolvek, nasledne daj urpavit zalozku, do URL vloz tento kod a nechaj si to v bookmarks bare:
Len pripomeniem ako sa robi .. zazalozkuj si cokolvek, nasledne daj urpavit zalozku, do URL vloz tento kod a nechaj si to v bookmarks bare:
Kód: Vybrať všetko
javascript:(function(){document.querySelectorAll('li.row').forEach(l=>{if(Array.from(l.querySelectorAll('a')).some(a=>a.textContent.trim()==='Bazár'))l.style.display='none';})})();Spoiler: ukázať