Novy mobilny telefon do cca 400 eur

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
FEC
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2010, 13:49

Novy mobilny telefon do cca 400 eur

Príspevok od používateľa FEC »

Cawes,

hladam si novy mobil do cca 400 eur. Nemam extremne velke naroky. Nehram hry, moc nefotim takze v podstate potrebujem ho iba na volanie, pisanie sem tam nejaky web. nic extra. Taka poziadavka, resp. bolo by dobre, keby bol vodeodolny kedze sa mi uz dva podarilo utopit :-D .

Doteraz som mal low budget mobily od Xiaomi (predtym Mi A1 a posledny bol Redmi Note 11). Ten posledny Redmi by mi aj stacil a keby ho nestratim mam ho este aj teraz :).

Pozeral som v danej cenovej hladine napr. https://www.alza.sk/xiaomi-redmi-note-1 ... 195957.htm alebo potom este varianta s 12GB/512GB za cca 439 eur aj ked je to nieco cez budget. Kludne moze by aj ina znacka ak sa oplati a pomer cena/vykon bude zodpovedajuci

Vedeli by ste mi v tejto cenovej hladine daco poradit? S cim mate skusenosti, co sa vam osvedcilo? Kedze aj podla mojich narokov vidno, ze nie som bohvieako narocny pouzivatel

Dikes

PS: Kupovany bude pravdepodobne na firmu
Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Novy mobilny telefon do cca 400 eur

Príspevok od používateľa Jednoduska »

https://www.alza.sk/motorola-edge-70-fu ... 253808.htm

Momentalne s kodom za 398. Skoro cisty android a ziadne reklamy ako v redmi. Sam mam 60 fusion a musim povedat ze motorola brutalne dava v nizsej a strednej triede.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Ignore list: DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv
Používateľov profilový obrázok
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Re: Novy mobilny telefon do cca 400 eur

Príspevok od používateľa Miso122 »

Radšej Xiaomi 15T, s kódom jemne cez 400
ITX >>> ATX

Návrat na "Nákupná poradňa"