PC sluchadla do 150€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Reco
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 04. Okt, 2020, 18:10

Re: PC sluchadla do 150€

Príspevok od používateľa Reco »

Da sa vselico, otazka ako si upraces priority. Ak trvas na headsete s mikrofonom, tak sa sam obmedzujes a kludne si kup co uznas za vhodne. Ak to spravis ako som ti poradil uz v prvom prispevku a Dunar ti to potvrdil, mas ovela sirsie moznosti a na vyssej kvalitativnej urovni.

Mas moznost zobrat moje HD650 alebo hifimany (maju aj DAC aj sa zbavis kabla ak chces) oboje su zvukovo ovela dalej ako zatial vsetko spomenute, v rozpocte bez navysenia (aj ked ku HD by som uz DAC odporucal casom). Som ochotny ti dat na ne aj nejaku zaruku a ak si priamo z SL, tak v ramci moto vyjazdu ti ich viem aj na skusku doviezt. Nechcem si tu robit reklamu, len ti davam moznosti.

Do 200€ nie je moja kategoria, takze preto som to nechal na inych, od 300+ ti viem poradit uz vselico
MB: GIGABYTE B850 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D Cooler: DeepCool AK620 GPU: GAINWARD GeForce RTX 5070 Ti Phoenix-S 16G SSD: Samsung 990 PRO 2 TB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 Case: NZXT H5 Flow PSU: ADATA XPG CORE REACTOR II 1000W
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G Pro X2 Superstrike, Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Hifiman Arya Stealth / Meze 109 pro + Niceboy Voice call
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
|lucas|
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40

Príspevok od používateľa |lucas| »

To že zatail nemám chut dávať o dost viac, a diky za ponuku ale keď sa jedna o takéto veci alo slúchadla to skôr nové chcem. Čiže do tých 150 reálne asi ťažko niečo lepšie jak tie Sony ci? Ak to bude mať zvuk na hudbu podobný ako AirPods pro 3 ja som spokojný, nepotrebujem zatiaľ skákať do tých hifi vôd :D Ak by bolo podľa vas niečo lepšie do tých 200-250 max ale, kľudne aj mikrofón zvlášť, nebránim sa. Diky
Naposledy upravil/-a |lucas| v Ne 06. Sep, 2026, 10:01, upravené celkom 1 krát.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Zvukovo mas lepsie MMX 100 (kablove), alebo Audio-Technica G1, GDL3. Ale znova, ak sa bavime o headsetoch. Ak o sluchadlach bez mikrofonu, je milion ovela lepsich moznosti.

Návrat na "Nákupná poradňa"