Vies, ze najdrahsi core vyhraje s obrovskym prehladom nad najsilnejsim X2?? Za rovnaku cenu ma E6600, kt. vo vacsine testov nad tymto super X2 vyhra
Jednoducho AMD fanusici su si uz vedomi, ze nemozu porovnavat svoje vysnivane CPU s Intel Core tak aspon zavadzaju porovnavanim najdrahsieho AMD s najdrahsim Intelom a vobec im nevadi, ze neporovnavaju rovnaku cenovu kategoriu ani vykon ani pouzitie. Alebo pockajte, Intel by mal byt trestany za to, ze vyrabaju CPU za cenu od 1500Sk po 30000Sk (neurcene priamo pre servre)???
na a k topicu - neverim, ze je mozne odpalit iba jedno jadro
Odpalene jadro na dualcore
Sam by som to lepsie nepovedal a tiez tomu odpalenemu jadru nejak moc neverim, keby odislo jedno, odidu obe.Ellessar napísal:Vies, ze najdrahsi core vyhraje s obrovskym prehladom nad najsilnejsim X2?? Za rovnaku cenu ma E6600, kt. vo vacsine testov nad tymto super X2 vyhra
Jednoducho AMD fanusici su si uz vedomi, ze nemozu porovnavat svoje vysnivane CPU s Intel Core tak aspon zavadzaju porovnavanim najdrahsieho AMD s najdrahsim Intelom a vobec im nevadi, ze neporovnavaju rovnaku cenovu kategoriu ani vykon ani pouzitie. Alebo pockajte, Intel by mal byt trestany za to, ze vyrabaju CPU za cenu od 1500Sk po 30000Sk (neurcene priamo pre servre)???
na a k topicu - neverim, ze je mozne odpalit iba jedno jadro
crux: v biose sa daju vypnut jadra? no neviem o tom...
.