zdravim mal som teraz zakazku rozbehat net u zakaznika.
popis, dom A - vigor 2700daco (ufo na akciu od st) bez problemov som rozbehal wifi a napojil nan domaci book. dalej som do domu B natiahol 80m ftp, ftp koncovky a skuska s bookom2 dokazala ze net ide bez problemov a rychlost skoro plna, predsa len nejake straty na kabli s ktorymi som pocital.
den 2, domaci z domu B si kupil ovislink 3000r router a ovislink 3000pcm pcmcia sietovku, po krkolomnom nastaveni routra ktory brutalne mrzol, tuhol a snazil sa mi rozcuchat nervy som nastavil kablovu siet a teraz dosiel na rad bezdrat, nijak raz som to nevedel napojit s kartou domaceho, tak som skusil svoj no nepodarilo sa, a tak som skusil este book z domu A no aj ten siet wifi nasiel ale nevedel sa pripojit, tak som secky 3 booky zobral do domu A a v momente sa napojili na vigora, cize moj posudok, router ovislink je v trubke, ale preco ked vlastne ide. jedine nastavenia co su vo firmware je wireles function, ssid, broadcast, channel, vobec nic viacej a pritom by tam malo byt este moznost zvolit ci len ap alebo repeater. podla mna nejaka firmwarova zalezitost no nikde som nenasiel firmware na tuto kravinu
problemok s ovisom 3000r
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
problemok s ovisom 3000r
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
http://www.wlanshop.sk/htmldata/WMM-300 ... Manual.pdf
tu mas pekny manual podla mna to moze byt v MAC ADRESS CONTROL (viz str. 23 manualu) povol si iba urcite MAC adresy a tam si pekne zadaj MAC adresy tvojich sietovych zariadeni
tu mas pekny manual podla mna to moze byt v MAC ADRESS CONTROL (viz str. 23 manualu) povol si iba urcite MAC adresy a tam si pekne zadaj MAC adresy tvojich sietovych zariadeni
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho a naco mi to bude dobre ked ja sa neviem cez wifi na ten router ani napojit, nemam ziadne obmedzenia nastavene a aj tak som sa nevedel napojit na tu siet, a aj keby bolo zapnute mac adress control tak na Wifi siet sa dostanem, len na Ip siet sa uz nedostanem
Watching you ...