treba zistit ci to ma vplyv na stabilitu ...
/ u mna nie
pomery frekvencii
nemyslis nahodou
?$0100000007 Reference clock : 27.000MHz
to preto, ze FEAR je namahavejsi pre graficku kartu ako NFS:C ...lipocuker napísal:Presne dnes som sa nad tym pozastavoval, ze v carbone mi to nerobi artefakty aj pri vyssich frekvenciach, a napr pri feari, mi to robi aj vtedy, ked este ani ati tool nicnedetekuje pri max SAFE nastaveni
s pozdravom, crux.
tak ale reference divider ! = reference clock :roll:lipocuker napísal:Ano presne to myslim. To je ono... Fear je namahavejsi ako NFS C? Ale ved aj v jednom aj v druhom ide vga na 100% v resp 130% Neviem presne preco je to tak, ale nie je to nahodou kvoli tomu, ze sa viacej zatazuje pametovy subsystem ako pri carbone a pri carbone zasa viac zalezi na GPU?...
ano, fear ti viac zatazi GPU ako NFS: C a hlavne ALUs
s pozdravom, crux.
Takze ja som dopadol asi tak.POzical som si 350W zdroj nejaky no name.Zapojil som ho miesto mojho 300W fortrona,poodpajal som dvd-rw,vsetky karticky co mam v pc.Nechal som zapojenu len grafiku disk a zvukovu.NO tie artefakty nezmizly.V mojom pripade to teda bude vadnym GPU.Dufam ze v tvojom pripade to bude inak.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Ja bez problemu dokonca aj na pretaktenej grafike...tiko napísal:Sakra nikto tu nema problemy s artefaktmi v NFS: c??? Mne sa robia desne po chvili hrania na max detailoch v 1024 x 768, lenze ak znizim na 800x600 tak fici stabilne...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil