Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...
Skusal som podtaktovat RAM z povodnych 400Mhz na 333. Problem bol na chvilu vyrieseny ale po case sa vsetko zacalo znovu. Mohli by ste poradit? Vdaka za kazdu radu.
zeby zdroj?
- jurosl
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
zeby zdroj?
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB
Re: zeby zdroj?
a aky mas ten zdroj?jurosl napísal:Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...
Skusal som podtaktovat RAM z povodnych 400Mhz na 333. Problem bol na chvilu vyrieseny ale po case sa vsetko zacalo znovu. Mohli by ste poradit? Vdaka za kazdu radu.
skus memtest a uvidis co maju pamate daky problem
Re: zeby zdroj?
PC sa pritom restartne alebo vsetko vyzera byt ok len obraz je v prdeli?Koro napísal:jurosl napísal:Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...