zeby zdroj?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
jurosl
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00

zeby zdroj?

Príspevok od používateľa jurosl »

Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...
Skusal som podtaktovat RAM z povodnych 400Mhz na 333. Problem bol na chvilu vyrieseny ale po case sa vsetko zacalo znovu. Mohli by ste poradit? Vdaka za kazdu radu.
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB
Koro

Re: zeby zdroj?

Príspevok od používateľa Koro »

jurosl napísal:Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...
Skusal som podtaktovat RAM z povodnych 400Mhz na 333. Problem bol na chvilu vyrieseny ale po case sa vsetko zacalo znovu. Mohli by ste poradit? Vdaka za kazdu radu.
a aky mas ten zdroj?

skus memtest a uvidis co maju pamate daky problem
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: zeby zdroj?

Príspevok od používateľa FEAR »

Koro napísal:
jurosl napísal:Mam problem s PC. Po chvili pouzivania sa obraz na monitore vypne a objavi sa chybove hlasenie Out of Attention (alebo take nieco) a ktomu este 368Hz...
PC sa pritom restartne alebo vsetko vyzera byt ok len obraz je v prdeli?
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

problem by som hladal v grafike,nemas pretaktovanu AGP zbernicu ? pripadne skus v nastaveniach dat napevno 85 ci 100Hz podla tvojho monitoru,tych 368Hz je fakt extrem :lol:
jurosl
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jurosl »

zdroj je noname 350W... ten memtest skusim diki.. frekvenciu monitoru mam nastavenu na 100Hz a problem s AGP to asi nebude lebo mam PCIe
MSI K8 NF 4 socket 939, AMD Athlon 3000+ Winchester, 512 MB DDRAM, Galaxy GeForce 6600 128 MB
Koro

Príspevok od používateľa Koro »

jurosl napísal:zdroj je noname 350W... ten memtest skusim diki.. frekvenciu monitoru mam nastavenu na 100Hz a problem s AGP to asi nebude lebo mam PCIe
aj PCIe mozes mat pretaktovany skus ho locknut na 100MHz

Návrat na "Hardware všeobecne"