Regulacia otacok CPU fanu na Asrock 4CoreDual - VSTA
Regulacia otacok CPU fanu na Asrock 4CoreDual - VSTA
Prosim o radu, kupil som si novu zakl. dosku od asrocku 4CoreDual - VSTA, novy PD 2800, novy chladic AC Freezer 7 Pro. Po zapojeni mi chladic bezi stale na 2500 az 2700 otacok. Zapojil som ho na dosku do 4 pin konektoru. Bolo mi kamaratom pradene, chladic ide tichucko a teraz mi bezi ako divy huci ako potvora. Ak sa niekto najde poradte co s tym. Ten co mi to radil mi povedal, ze ma kamarata ktoremu viac sramotia disky ako chladic procaku. V biose nie je prepinac PWM. Dakujem
Ahoj
Mam podobnu dosku ako ty akurat Dual VSTA. Mal som ten isty problem ako ty, ini chladiac FOXCONN z Heat Pipe mi hucal ako divy, odmietal sa regulovat, vzdy isiel naplno, tak som sa vratil k originalu. Ale program SPEEDFAN ktory najdes na internete, z nim to uregulujes. No ta legulacia funguje v troch stupnoch, 900ot, 1800ot a 2600ot. Neviem preco je to tak, no stalo by za to napisat priamo do ASROCKU no Anglina????...
Tolko ti viem poradit ja.
cau
cau
Re: Ahoj
Dijy za odpoveD. Ta moja anglictina nie je ziadna. Ani v speedfane to neviem nastavit tak trpim a hucanie musim pocuvat.
Faronell napísal:Mam podobnu dosku ako ty akurat Dual VSTA. Mal som ten isty problem ako ty, ini chladiac FOXCONN z Heat Pipe mi hucal ako divy, odmietal sa regulovat, vzdy isiel naplno, tak som sa vratil k originalu. Ale program SPEEDFAN ktory najdes na internete, z nim to uregulujes. No ta legulacia funguje v troch stupnoch, 900ot, 1800ot a 2600ot. Neviem preco je to tak, no stalo by za to napisat priamo do ASROCKU no Anglina????...
cau