Hore na skrinke Thermaltake Armor Jr. (ale to asi nie je ani tak podstatne) su konektory - audio, 2x USB a FireWire
1/ USB - su to dva kabliky (2x USB), kazdy ma 5 dierok (sorry za neodborne vyrazy), pomenovanych VCC, DATA-, DATA+, GND a SHIELD
- problem: na doske (p5b deluxe) su usb porty, lenze oznacenie "kolikov je": (zlava doprava) GND, USB_P5+, USB_P5-, USB+5V - v hornom rade a NC, GND, USB_, USB_, USB+ v dolnom rade
- otazka: ako to zapojit

2/ Fire Wire - kablik, ktory sa na konci rozvetvuje na niekolko koncoviek, a to TPA-, TPA+, TPB-, TPB+, GROUND, VP, VP, VG, VG
- na zakladnej doske je IEEE1394 port, kde je oznaceie kolikov: TPA1-, GND, TPB-, +12V, GND, TPA1+, GND, TPB1+, +12V
- problem: zapojil som vsetky koncovky az na tie s oznacenim VP (obe na bielom kabliku) a VG (na ciernom). Mam ich zapajat, ci nie? Plus niektore koliky ostali nezapojene... (GND, +12V)
3/ Audio - tu si mozem vybrat, ktoru koncovku pouzijem - AZALIA alebo AC'97. Kam to zapichnem je jasne, ale ktoru koncovku mam pouzit?
To by bolo asi tak vsetko co ma trapi. VDaka za vsetky odpovede, pripadne linky na stranky, co by mohli pomoct