Zvysenie rychlosti ADSL od ST.
...je tam iba jedno potencialne odmedzenie
agregacia...

CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
No uvidime co to bude ta agregacia robit ked sa budu naplnat linky... mozno to bude fakt surovo agregovane a teda 64kB (512kb) sa rozdeli pre 50 ludi (povedzme ze kazdy taha naplno nieco... FTP, ale vsetci rovnaky klient a port) tak to moze vyst aj na 1,28kB/s pre 1 ludiuvelijura napísal:...je tam iba jedno potencialne odmedzenieagregacia...

Ale ak by to slo pomaly, tak dam vysiu rychlost (z 512 na 1024 ) a na nasu pripojku zapojim este nejakeho toho cloveka a bude vystarane

Spoiler: ukázať
Hrochy napísal:... Tak ale zas az take realne to nie je ze by vsetci naraz tahali :roll:
Ale ak by to slo pomaly, tak dam vysiu rychlost (z 512 na 1024 ) a na nasu pripojku zapojim este nejakeho toho cloveka a bude vystarane. Nie kazdy ma 1700Sk/mesiac na Internet. ALe zas co ked to napadne viac ludii a tak to spravia ako ja? :twisted: Dosledok => Kazda jedna DSL pripojka bude fungovat ako mala mikrovlnka alebo LANka
Mas pravdu.
Akurat viem ze taketo pripojenie ma aj vela malych firiem a skupiniek osob, kde na jedno pripojenie facha aj desiatky PC.

A to je potom to pripojenie aktivne takmer nonstop. To potom musi mat clovek aj stastie do akej linky sa dostane. (loteria

Len by ma fakt zaujimalo co to teraz skutocne stoji.
Q9300 / 8GB / GTX 260
nooo. aby som bol uprimny, tak pre mna to bola jedna mozna alternativa.......byvam v ke ale v casti kde nikomu sa nechce spristupnit i-net(maslim nejaky slusny nie 100kb/s...)...mam 3x viac a teraz uz bude 5x viac
a preto bola toto skvela volba......mozem hrat hry(RTCW:ET) a zaroven stahovat mp3!!! aj ked len na serveroch ktore maju fajn pingy.....
pred tyzdnom som 2x stiahol full SUSE linux 9.2 dvd ftp pro edition ( 2x 3,2 GB za 50 hodin spolu.....) a pritom teraz nemam ziadne obmedzenie . takze ST ani FUP neuplatnuje. jedinna nevyhoda je ze davaju dost na ch*ja modem (vigor 318), ktory nema ovladace pre linu, ale inak u mna spokojnost maximalna

pred tyzdnom som 2x stiahol full SUSE linux 9.2 dvd ftp pro edition ( 2x 3,2 GB za 50 hodin spolu.....) a pritom teraz nemam ziadne obmedzenie . takze ST ani FUP neuplatnuje. jedinna nevyhoda je ze davaju dost na ch*ja modem (vigor 318), ktory nema ovladace pre linu, ale inak u mna spokojnost maximalna
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
My tak fungujeme styria,dalsich styroch chceme pribrat ,doteraz sa u nas ziadna agregacia neprejavila,a to mam prejst vari na v nasom meste ponukanu mikrovlnku 64/64 za 400SK mesacne+aktivacny poplatok 3200Sk, svinstvo!Hrochy napísal:No uvidime co to bude ta agregacia robit ked sa budu naplnat linky... mozno to bude fakt surovo agregovane a teda 64kB (512kb) sa rozdeli pre 50 ludi (povedzme ze kazdy taha naplno nieco... FTP, ale vsetci rovnaky klient a port) tak to moze vyst aj na 1,28kB/s pre 1 ludiuvelijura napísal:...je tam iba jedno potencialne odmedzenieagregacia...
... Tak ale zas az take realne to nie je ze by vsetci naraz tahali :roll:
Ale ak by to slo pomaly, tak dam vysiu rychlost (z 512 na 1024 ) a na nasu pripojku zapojim este nejakeho toho cloveka a bude vystarane. Nie kazdy ma 1700Sk/mesiac na Internet. ALe zas co ked to napadne viac ludii a tak to spravia ako ja? :twisted: Dosledok => Kazda jedna DSL pripojka bude fungovat ako mala mikrovlnka alebo LANka
Phenom X3 8450,Tt Tower102 ,Gigabyte M750SLI-SW4,4x1GB Kingston Hyper X,2x500GB WD,DVDRW NEC 7170A,zdroj 500W,2x VGA Gigabyte GF8800GT SLI,zatial vsetko default.