Zvysenie rychlosti ADSL od ST.
...je tam iba jedno potencialne odmedzenie agregacia...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
No uvidime co to bude ta agregacia robit ked sa budu naplnat linky... mozno to bude fakt surovo agregovane a teda 64kB (512kb) sa rozdeli pre 50 ludi (povedzme ze kazdy taha naplno nieco... FTP, ale vsetci rovnaky klient a port) tak to moze vyst aj na 1,28kB/s pre 1 ludiu ... Tak ale zas az take realne to nie je ze by vsetci naraz tahali :roll:velijura napísal:...je tam iba jedno potencialne odmedzenie agregacia...
Ale ak by to slo pomaly, tak dam vysiu rychlost (z 512 na 1024 ) a na nasu pripojku zapojim este nejakeho toho cloveka a bude vystarane . Nie kazdy ma 1700Sk/mesiac na Internet. ALe zas co ked to napadne viac ludii a tak to spravia ako ja? :twisted: Dosledok => Kazda jedna DSL pripojka bude fungovat ako mala mikrovlnka alebo LANka
Spoiler: ukázať
Hrochy napísal:... Tak ale zas az take realne to nie je ze by vsetci naraz tahali :roll:
Ale ak by to slo pomaly, tak dam vysiu rychlost (z 512 na 1024 ) a na nasu pripojku zapojim este nejakeho toho cloveka a bude vystarane . Nie kazdy ma 1700Sk/mesiac na Internet. ALe zas co ked to napadne viac ludii a tak to spravia ako ja? :twisted: Dosledok => Kazda jedna DSL pripojka bude fungovat ako mala mikrovlnka alebo LANka
Mas pravdu.
Akurat viem ze taketo pripojenie ma aj vela malych firiem a skupiniek osob, kde na jedno pripojenie facha aj desiatky PC.
A to je potom to pripojenie aktivne takmer nonstop. To potom musi mat clovek aj stastie do akej linky sa dostane. (loteria )Je rozdiel nie len aka je agregacia ale aj ake je vytazenie jednotlivych pripojeni.(o malej prenosovej smerom von ani nehoriac preto to ani nemam a nechcem ked su aj ine, dokonca garantovane, moznosti) Podla mna ich moznosti pripojenia na net sa asi velmi nezmenili, len popreskupovali uzivatelov s ohladom na rychlost a agregaciu, a maju novy reklamny tah pre ich prespekulovanu obchodnu politiku.
Len by ma fakt zaujimalo co to teraz skutocne stoji.
Q9300 / 8GB / GTX 260
nooo. aby som bol uprimny, tak pre mna to bola jedna mozna alternativa.......byvam v ke ale v casti kde nikomu sa nechce spristupnit i-net(maslim nejaky slusny nie 100kb/s...)...mam 3x viac a teraz uz bude 5x viac a preto bola toto skvela volba......mozem hrat hry(RTCW:ET) a zaroven stahovat mp3!!! aj ked len na serveroch ktore maju fajn pingy.....
pred tyzdnom som 2x stiahol full SUSE linux 9.2 dvd ftp pro edition ( 2x 3,2 GB za 50 hodin spolu.....) a pritom teraz nemam ziadne obmedzenie . takze ST ani FUP neuplatnuje. jedinna nevyhoda je ze davaju dost na ch*ja modem (vigor 318), ktory nema ovladace pre linu, ale inak u mna spokojnost maximalna
pred tyzdnom som 2x stiahol full SUSE linux 9.2 dvd ftp pro edition ( 2x 3,2 GB za 50 hodin spolu.....) a pritom teraz nemam ziadne obmedzenie . takze ST ani FUP neuplatnuje. jedinna nevyhoda je ze davaju dost na ch*ja modem (vigor 318), ktory nema ovladace pre linu, ale inak u mna spokojnost maximalna
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
My tak fungujeme styria,dalsich styroch chceme pribrat ,doteraz sa u nas ziadna agregacia neprejavila,a to mam prejst vari na v nasom meste ponukanu mikrovlnku 64/64 za 400SK mesacne+aktivacny poplatok 3200Sk, svinstvo!Hrochy napísal:No uvidime co to bude ta agregacia robit ked sa budu naplnat linky... mozno to bude fakt surovo agregovane a teda 64kB (512kb) sa rozdeli pre 50 ludi (povedzme ze kazdy taha naplno nieco... FTP, ale vsetci rovnaky klient a port) tak to moze vyst aj na 1,28kB/s pre 1 ludiu ... Tak ale zas az take realne to nie je ze by vsetci naraz tahali :roll:velijura napísal:...je tam iba jedno potencialne odmedzenie agregacia...
Phenom X3 8450,Tt Tower102 ,Gigabyte M750SLI-SW4,4x1GB Kingston Hyper X,2x500GB WD,DVDRW NEC 7170A,zdroj 500W,2x VGA Gigabyte GF8800GT SLI,zatial vsetko default.