Novinky...?
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
Novinky...?
Takze kedze som tu dlho nebol nemam takmer absolutne sajnu o vyvine procesorov, jasne kukol som ine thready, ale podla mna by nebolo na skodu zalozit jeden thread v ktorom by sa pisali novinky z vyvoja (a bolo by to vsetko pekne pokope a nie vzdy iny thread)...co vy nato?
Cedar Mill in progress, for short period of time
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Hmm ja bych to bral, ale o novych CPU-ckach je tu min jeden iny tread, takze neviem neviem, bodlo by hlasovanie
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- Petoooo
- Používateľ
Tomasjerry napísal:Hmm ja bych to bral, ale o novych CPU-ckach je tu min jeden iny tread, takze neviem neviem, bodlo by hlasovanie
no sak toto myslim ze by sa mohol ten novy thread pre prehladnost urobit....ide o to ze akonahle je nejaka novinka tak sa zaklada novy thread a je to neprehladne.....a diskusia k tomuto threadu by bola oddelena, cakam na odpovede alebo pripomienky ostatnych, aby sa to co najskor "spustilo".
Hmm...ono by nebol problem pisat thread s novinkami...ale problem by bol s postami, ktore by boli okolo toho...cize odpovede typu: to bude super, to si kupim...kedy to uz bude...podla mna...ja si myslim...
Ak to ma byt thread s novinkami, tak sa musime takychto postov vyvarovat.
Som ochotny takyto thread zalozit a pravidelne doplnat...no chcelo by to este "pozehnanie" od moderatora/admina
Viac by sa ale taketo cosi ujalo priamo na hlavnej stranke...ale na to si (zatial) moc netrufam...
Ak to ma byt thread s novinkami, tak sa musime takychto postov vyvarovat.
Som ochotny takyto thread zalozit a pravidelne doplnat...no chcelo by to este "pozehnanie" od moderatora/admina
Viac by sa ale taketo cosi ujalo priamo na hlavnej stranke...ale na to si (zatial) moc netrufam...
- Petoooo
- Používateľ
to gudas:S tymi postmi mas pravdu, ale ako som napisal, vytvoril by sa dalsi thread pod nazvom napr.iskusia k threadu Novinky...abo daco take
to sm_oOx^:hej , na hlavnej stranke je to najlepsie....ale menej prehladne , je tam vsetko zmiesane dokopy, nie su oddelene temy...a aj tak akonahle je nejake novinka crux alebo hocikto (najcastejsie on) vytvara zakazdym novy thread.....nedame hlasovanie?? :idea:
to sm_oOx^:hej , na hlavnej stranke je to najlepsie....ale menej prehladne , je tam vsetko zmiesane dokopy, nie su oddelene temy...a aj tak akonahle je nejake novinka crux alebo hocikto (najcastejsie on) vytvara zakazdym novy thread.....nedame hlasovanie?? :idea:
- Petoooo
- Používateľ
no ok 8) , asponze som mal napad nejako to tu vylepsit..idem rozmylsat dalej , ale diky za zaujem sm_oOx^ , asponze jeden moderator sa k tomu vyjadril
btw:a si myslim ze ten jeden thread by az tak neprehladny nebol...ved novinky zo sveta procesorov nie su kazdy jeden den
btw:a si myslim ze ten jeden thread by az tak neprehladny nebol...ved novinky zo sveta procesorov nie su kazdy jeden den
ale staci 1 novinka za tyzden... k tomu aspon 5 komentarov, na kazdu potom zas aspon 5 Dalsich komentarov typu ako sa tu uz pisalo ( myslim si a nemas pravdu a uz si to idem kupit a kedy to bude u nas...atD.).. za mesiac by to uz bolo tak obrovske, ze by to nikto necital... a to som este pisal malo...Petoooo napísal:ved novinky zo sveta procesorov nie su kazdy jeden den
ak je nejaka novinka, aj tak niekto zalozi thread a tam sa o tom diskutuje... a a ak niekto hlada nejake info, tak ma aspon nejaku sancu to najst...
ale bolo to dobre myslene
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
v pohode.. ja som len povedal svoj nazor... mne to vyhovuje tak, ako to bude/je...Petoooo napísal:to palee:uz 2.x to pisem....vytvoril by sa pridruzeny thread specialne na diskusiu..ten primarny by bol len na tie novinky...chapete?
napr.:tak to je v threade:maximalne dosiahnute takty procesorov....
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Aky ma vyznam debata skåzajuca uz k OT o niecom imaginarnom? Asi ani velmi ziaden.
Zamer , ci myslienkla zalozit sustredeny novinkovy topic nie je rozhodne tou najlepsou. Charakteristika jednym slovom - neprehladnost.
Ak sa objavi nieco nove, treba zalozit samostatny topic a v nom diskutovat vyhradne o tej novej veci. Ak si to nevie niekto v tejto podobe vysledovat, ako by chcel vysledovat diskusny thread k topicu zaoberajucemu s viacerymi novinkami??? Jeden post o najnovsej veci a Dalsi o predchadzajucej, same citacie a poriadny gulas.
Jednoducho, nova vec = novy topic s diskusiou. Nic prehladnejsie nemoze existovat.
Zamer , ci myslienkla zalozit sustredeny novinkovy topic nie je rozhodne tou najlepsou. Charakteristika jednym slovom - neprehladnost.
Ak sa objavi nieco nove, treba zalozit samostatny topic a v nom diskutovat vyhradne o tej novej veci. Ak si to nevie niekto v tejto podobe vysledovat, ako by chcel vysledovat diskusny thread k topicu zaoberajucemu s viacerymi novinkami??? Jeden post o najnovsej veci a Dalsi o predchadzajucej, same citacie a poriadny gulas.
Jednoducho, nova vec = novy topic s diskusiou. Nic prehladnejsie nemoze existovat.