podla tejto spravy sa pokusaju v nVidii naprogramovat ovladac, ktory znizi napatie, takt a vypne sa aj velka cast SPs v 2D -> cim sa chce docielit znizenie spotreby.
There's little to say about general shading performance for G80, other than it's very good. With simple shaders you can push instructions through the hardware at close to peak rates (more on that shortly), the driver doing a good job with instruction reordering, assembly and compilation of your presented shaders in order to reach that goal.
In the original performance piece we mentioned that the dual-issue MUL instruction issue capability that NVIDIA presented as being part of the shader processor makeup of G80 wasn't present. Rather we concluded that the 2nd 'missing' MUL was actually part of the special function and interpolation ALU, serial to SF/interpolation and thus the general shading ALUs in each cluster.
gangstaunitg napísal:Poprosil by som poradit ohladom OC 8800 GTS 320MB, akeho vyrobcu
mam uprednostnit pri kupe tejto Grafiky? THX
a neches radsej priplatit na 640MB verziu? S 320MB sa musia robit urcite kompromisy, nakolko pri maximalnych detailoch hlavne textur nedostacuje pamat. Samozrejme nie v kazdej hre, ale najde sa ich dnes zopar (FEAR Combat-niektore mapy, TES4-max detail+HDR, COD2, CoH). Viem o com pisem
-inak potom by som bral BFG 8800GTS 640MB ...ale OC bude zavisiet kus od kusu...
Ano s FSAA sa 320MB 8800GTS prepada aj pod X1950XTX. Je vsak otazne ci sa oplati priplatit tych cca 3500,- naviac za 640MB verziu . Ja by som tu videl ako velmi zaujimavu volbu X1950XT 256MB napr. od Safiru za 7000,-
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
2Meloon: si ma nepochopil, ja tu kartu mam tak viem co je pre nu zabijak vykonu ... navyse niektore tie testy na webe su nejake divne:p
s tou katou nie je problem hrat fear s maximalnymi detailami ani v 1600x1200 4xAA + 16AF len textury musia byt medium
proste ta karta na maximalne detaili textur malo pamate, ale to zas neznamena ze hra vyzera horsie....skoro to nie je ani poznat
pre priklad FEAR 1600x1200 Max detail, SS off, 16×AF+4×AA
High detail textures 28fps min / 53 avg
Medium ... 36 min / 74avg
Meloon napísal:Ano s FSAA sa 320MB 8800GTS prepada....
ani by som nepovedal, ze to o FSAA, podla toho co vidim urcite nie
Tak oplati sa kupit ta 320MB verzia? Sam si hovoril, ze rozdiel medzi medium texturami a high nie je ziadny. A kolko je hier, kolko%, v ktorych tato karta staci na peknu gragiku? Celkom sa mi pozdava tato: http://www.inno3d.com/products/graphic_ ... ts_320.htm
Celkom pekna, ze?
Dali by sa na nej hrat hry na 1280x1024 Full detaily a napr. 8xAA a 8xAF? Zvladla by aj 1280x1024 full detaily 16xAA/AF?