Nastastie s financiami problem nebol, co sa nedalo povedat o case. Mozno aj preto mi to tak akurat vyslo, stihal som aj zarabat, aj robit vodnikakubi napísal:no to suhlasim,a ako si to mal po financnej stranke,myslim
ci si nemusel v polovici pracicky dat pauza koli nedostatku
financii
VYROBA PASIVNEHO VODNIKA - ukoncene 30.8.2007 + problemy
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- jergus
- Používateľ
Re: pekneeee
dakujem, cerpadlo je z usa, vodne bloky aj s uchytmi su od viscool.comMates22 napísal:poklona velmy pekna praca cerpadlo a tie madstavce na procesor a chipset si kupil ??
- jergus
- Používateľ
Takze davam par informaci. Co sa tyka roboty, nebolo casu, takze prace stoja, avsak uz mam na ceste par novych komponentov, vodou chladenu grafiku, ramky, biele flexo a 2 UV kratke katody. Vsetko to tu bude 3.7.2007
Tu su linky:
Grafika
Pamate
Zohnal som fajn jemnozrnnu brusnu pastu, takze chcem prebrusit a potom vylestit heatspreader na cpu a vodne bloky...
Sakra malo casu
Tu su linky:
Grafika
Pamate
Zohnal som fajn jemnozrnnu brusnu pastu, takze chcem prebrusit a potom vylestit heatspreader na cpu a vodne bloky...
Sakra malo casu
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Sorry ze rypem, ale preco si nezobral OCZ Flex XLC Series??? Tie sa rovno daju chladit vodou, viem ze je to trocha zbytocnost, ale podla mna by sa to to tvojho PC hodilo
Link --> http://www.ocztechnology.com/products/d ... xlc_series
Link --> http://www.ocztechnology.com/products/d ... xlc_series
- jergus
- Používateľ
Nie nerypes, no velmi dlho som rozmyslal ktore vezmem, ci reapre alebo xlc, ale nakoniec som sa rozhodol pre reapre koli ich chladeniu. Viem ze XLCecka by mi tam pasovali ako uliate, ale ten vymennik ma co robit v tychto horucavach plus pribudne ta g80, takze uz som nechcel nic viac zapajat do okruhu...barco napísal:Sorry ze rypem, ale preco si nezobral OCZ Flex XLC Series???
for gudas: vdaka uz som o pozeral
- jergus
- Používateľ
Tak vcera som rozobral komp, vylestil procesor, vodne bloky od NB a CPU ako psie g_le, naniesol coollaboratory, zapnem komp a ziadna zmena...
Davam sem link na galeriu s obrazkami po lesteni...
Galeria po lesteni
Davam sem link na galeriu s obrazkami po lesteni...
Galeria po lesteni
- jergus
- Používateľ
Chladic na grafiku??? Ja som kupil uz celu graficku kartu aj s tym chladicom v USA, je to uz od vyroby v kope, u nas sa nepredava, najblizsie ju maju v cechach na czechcomputers.czcicolably napísal:jergus odkial si objednal ten chladic na grafiku z Tichepc.sk ci z vonku?
aha lebo ja som ju videl tu http://www.tichepc.sk/produkty/vodne-ch ... -karty-211jergus napísal:Chladic na grafiku??? Ja som kupil uz celu graficku kartu aj s tym chladicom v USA, je to uz od vyroby v kope, u nas sa nepredava, najblizsie ju maju v cechach na czechcomputers.czcicolably napísal:jergus odkial si objednal ten chladic na grafiku z Tichepc.sk ci z vonku?
tak som myslel ze si ju zobral s tade.Kolko ta to vyslo ta grafika aj WC?
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710