Caute neviete preco sa mi moze comp restartovat po pripojeni tlaciarne cez USB?zapnem tlaciaren,najde ju a zrazu sa restartuje a to iste aj s modemom na net(T-mobile)..
teraz som kupoval nejake komponenty(zakl.dosku,procak,ramku a graficku kartu....kamarat mi to poskladal a ono to frci setko v pohode,len sa mi to restartuje po pripojeni niecoho na USB..
prosim poradte mi...
ak su to predne USB skontroluj ci su dobre zapojene ?? ibaj zeby ti to robilo aj na tych co su na doske vzadu tak to je potom horsie ... poskusaj vsetky USB a daj vediet..
robi to so vsetkymi a neviem co mam robit...uz mi to leze na nervy....niekedy mi to kvoli tomu skor aniekedy neskor restartne...skus mi poradit kaaamo,pliiiz....
Napis aku presne mas zostavu...mozno nas daco napadne...
a btw, skusim jednu univerzalnu radu: aktualizuj BIOS zakladnej dosky...casto to dokaze vyriesit na prvy pohlad nesuvysiace problemy...
chalani sak ked viete tak mi poradte,pliiiiz...uz som fakt v koncoch,neviem co robit....preinstaloval a aktualizoval som uz fakt vsetko....nemate niekto zakl.dosku MSI 945P Neo3??ak hej,tak sa ozvite ci vam neblbne....je mozne ze mam s nou nieco ked mi blbne USB?vzdy ked pripojim net alebo tlaciaren tak po istej chvili sa mi restartne,niekedy dlhsie a niekedy kratsie....a ked nainstalujem tlaciaren tak raz ide a pak nie....co s tym moze byt??
twn internet v podstate hej,aj tlaciaren....aj vcera sa mi na comp bol pozriet kamarat a islo to...akonahle odisiel hned to hodilo modru obrazovku aj s errorom...on skusal net s ethernet kablom,pak ked odisiel prestal ist a som to napojil na USB a po chvili sa to hodilo na modru obrazovku a tam error....moze byt nieco so zakladnou doskou?predtym som mal net aj tlaciaren na inej doske napojene a slo to v pohode,len sa mi pokazila tak som kupil novu dosku,procik,ram,hdd,grafiku....