Restart kvoli USB
Restart kvoli USB
Caute neviete preco sa mi moze comp restartovat po pripojeni tlaciarne cez USB?zapnem tlaciaren,najde ju a zrazu sa restartuje a to iste aj s modemom na net(T-mobile)..
teraz som kupoval nejake komponenty(zakl.dosku,procak,ramku a graficku kartu....kamarat mi to poskladal a ono to frci setko v pohode,len sa mi to restartuje po pripojeni niecoho na USB..
prosim poradte mi...
teraz som kupoval nejake komponenty(zakl.dosku,procak,ramku a graficku kartu....kamarat mi to poskladal a ono to frci setko v pohode,len sa mi to restartuje po pripojeni niecoho na USB..
prosim poradte mi...
som v koncoch!!!!!
chalani sak ked viete tak mi poradte,pliiiiz...uz som fakt v koncoch,neviem co robit....preinstaloval a aktualizoval som uz fakt vsetko....nemate niekto zakl.dosku MSI 945P Neo3??ak hej,tak sa ozvite ci vam neblbne....je mozne ze mam s nou nieco ked mi blbne USB?vzdy ked pripojim net alebo tlaciaren tak po istej chvili sa mi restartne,niekedy dlhsie a niekedy kratsie....a ked nainstalujem tlaciaren tak raz ide a pak nie....co s tym moze byt??
twn internet v podstate hej,aj tlaciaren....aj vcera sa mi na comp bol pozriet kamarat a islo to...akonahle odisiel hned to hodilo modru obrazovku aj s errorom...on skusal net s ethernet kablom,pak ked odisiel prestal ist a som to napojil na USB a po chvili sa to hodilo na modru obrazovku a tam error....moze byt nieco so zakladnou doskou?predtym som mal net aj tlaciaren na inej doske napojene a slo to v pohode,len sa mi pokazila tak som kupil novu dosku,procik,ram,hdd,grafiku....