do doby, kym si postavim htpc pripajam k televizoru svoje sucasne pc.
mam tuto telku a tuto grafiku .
moznosti pripojenia:
S-Video kabel
...cez s-video mi idu nastavit len klasicke 4:3 rozlisenia. obraz je otrasny, text necitatelny (dokonca aj v nativnom rozliseni televizora, t.j. 1024*768)... hd divx roztiahnuty na sirku. proste nemoznost nastavit akekolvek hd rozlisenie, aj ked by to udajne mala karta podporovat...msi web napísal:Integrated HDTV Encoder
Provides analog TV-output (Component/Composite/S-Video) up to 1080i resolution.
D-sub-D-sub kabel
...telka prepojena cez analogovy kabel... d-sub na pc aj na telke. obraz vyborny, avsak stale nemoznost prepnut do akehokolvek hd rozlisenia. hd filmy su "rozcapene na sirku".
DVI to HDMI kabel
...telka priamo detekovana ako hdtv zariadenie. mozem menit rozlisenia od 1280*720 - 1920*1080. nastavim 720p, t.j. 1280*720. hd filmy vyzeraju uzasne. text vo windows a pod. je vsak zle citatelny, kedze telka interpoluje obraz. to by som vsak dokazal prekusnut... chcem to hlavne na filmy.
...dvi-hdmi pripojenie sa mi zatial pozdava najviac avsak casto sa mi stava, ze sa trasie obraz. tzn, ze normalne bezi film a podchvilou obraz poskoci dohora a vrati sa spat. je to dost rusive a pochybujem, ze normalne. robi to cez vsetky 3 hdmi vstupy.
kde moze byt chyba... hdmi vstupy na telke? kabel (je novy)? graficka karta?
ako to mate prepojene vy? ake nastavenia pouzivate?