NOVe PC a nejde
- bucala
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
NOVe PC a nejde
nazdarek chalani.... takze mam asi takyto problem.... poskladal som si novy komp ale nejde..... respektive ide ale iba docasu kedy zacnem toho viacej instalovat a potom to vsetko zacne..... na HDD su same fragmenty a pri hrani zacne zamrzat ba dokonca aj vo WIN.... mam Vistu a mal som tam aj XP a stale to iste..... ramky som casoval testoval vsetko poho..... dokonca aj 3DMARK 06 ficala na 2998 bodov... no parada ale ak nieco viacej nainstalujem na disk tak konec mrzne disk nacitava komp pada.... ale v HDD to nie je.... uz som tam dal druhy cisto novy a stale to iste..... a procak to asi tiez nie.... sak by mi padol asi pri 3DMARKU nie??? takze asi zakladovka nie??? ako si to overim ze je to ona?? Poradte pleas........ Dik moc
ooooo inac zostava je to takato
CPU Athlon64 X2 4600+ EE, RAM 2x1GB Appacer CL5 800Hz, MB ASUS M2N-SLI DELUXE, GPU ASUS NE8600GTS 256MB, HDD1 WD320GB, HDD2 HITACHI-DeskStar 82GB, ZDROJ normal450W
ooooo inac zostava je to takato
CPU Athlon64 X2 4600+ EE, RAM 2x1GB Appacer CL5 800Hz, MB ASUS M2N-SLI DELUXE, GPU ASUS NE8600GTS 256MB, HDD1 WD320GB, HDD2 HITACHI-DeskStar 82GB, ZDROJ normal450W
Naposledy upravil/-a bucala v Pi 06. Júl, 2007, 20:22, upravené celkom 3 krát.
- bucala
- Nový používateľ
no zdoj aj komponenty su uplne nove...... a este som si kontroloval aky by som potreboval zdroj a stacila by mi tam aj 400W ale bral som 450W a dokonca mam CPU namiesto 110W iba 65W... takze tam nie je chyba a kabliky som pozapajal dobre aj SATA vymenil..... no podla manualu je vsetko ok..... sak teraz na tom drtim Colin DIRT na ultra-high detaily a pohode..... uz hodinu..... a nemrzne.... ale ak tam nieco naistalujem alebo co tak hned zafragmentovany disk a nedaj boze este nieco tam nakopcit a ani Windows mi nenabehne....
to uz sa mi stalo..... inac teraz mam vistu a ta sa mi vidi stabilnejsia ako to XP to mi aj s ovladacmi strihalo..... a nemrzne to pri istalaci Win ramky su to neni.... skusal som ich v inom kompe ale ci to nieje procak alebo MB..... nevem som zufaly.... som bol za typkom co predava kompy a ten ze je to HDD a tak som si kupil druhy a pic......... no asi tak roby to stale... asi im to zanesiem tam kde som to kupil a dam servisovat..... no len ked som si to skladal sam tak sa bojim ze ak je tam nieco dojebane tak mi nedaju zaruku..... kua
to uz sa mi stalo..... inac teraz mam vistu a ta sa mi vidi stabilnejsia ako to XP to mi aj s ovladacmi strihalo..... a nemrzne to pri istalaci Win ramky su to neni.... skusal som ich v inom kompe ale ci to nieje procak alebo MB..... nevem som zufaly.... som bol za typkom co predava kompy a ten ze je to HDD a tak som si kupil druhy a pic......... no asi tak roby to stale... asi im to zanesiem tam kde som to kupil a dam servisovat..... no len ked som si to skladal sam tak sa bojim ze ak je tam nieco dojebane tak mi nedaju zaruku..... kua
ak si ho skladal sam, tak mas na kazdy komponent zvlast zaruku. a ked to nemas nejak poskodene tak v pohode. ja to tipujem na dosku. skus ju nejak vymenit. ci to nebude len radic alebo co. mozno ak mas este nejaky ata disk, tak to skus na nom... (neviem ale ci je ata a sata nejak oddelene)
napada ma este taka blbost, ci si s niecim neinstalujes nejaky virus. skoda asi na dialku radit. minule som asi tyzden riesil problem, ze neslo nainstalovat win. sme skusali vsetko mozne a nakoniec bol problem v DVD plextor. podla zakona schvalnosti moze byt nakoniec problem v podlozke na mys...
napada ma este taka blbost, ci si s niecim neinstalujes nejaky virus. skoda asi na dialku radit. minule som asi tyzden riesil problem, ze neslo nainstalovat win. sme skusali vsetko mozne a nakoniec bol problem v DVD plextor. podla zakona schvalnosti moze byt nakoniec problem v podlozke na mys...
Spoiler: ukázať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ake ma ten zdroj napajanie dosky 20 ci 24 pin ??? Ake je jeho max zatazenie na 12 V vetve ma ich dve ?? Typujem nekvalitny alebo poddymenzovany zdroj.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- bucala
- Nový používateľ
no ja si tiez mylim ze to bude chyba v radicoch na doske.... asi budem musiet vymenit za druhu.... inac ma to stve lebo tato je dost dobra ani ten chipset nForce 570 nie je spatny..... no len to je taka zahada ze koniec.... so zdrojom by nemal byt snad problem sak je 24pin a v pohode.... to by mi padal aj 3DMark ale niaka hra lebo najvaciu zataz by brala graficka a ked mi to nepada nepada... pohode drtim a testy vsetko fici........ ono to zacne padat az ked tam nieco nakopcim viac na disk.... cez O&O Defrag som skontroloval disk a same cervene pole..... fragment co fragment.... aj mna napadol inac virus lebo NOD nastartuje ako posledny a dost mu trva kym pri starte preveri win.... ale ja si tiez uz zacinam mysliet ze to je tymi radicmi inac kamos mi vravel ze mal celkom podobny problem ked mal na doske 1 disk ale ked tam dal 2 do RAIDU tak to islo v pohode..... no neviem snad to coskoro poriesim.....
- bucala
- Nový používateľ
New
no tak pisem to tu znova.... :8O: zahada na poli vyriesena...... RAMky boli nekopatibilne s MB a teraz tam mam A-DATA 800Hz CL5 a uz mi to nepada a je to celkom v pohode..... :blind: :o ale aj tak je tu chybicka v tom ze to stale robi haluze ked tam dam image hry alebo programu a akosi to mrzne uz som z toho zufaly a je dost mozne ze vymenim HDD ale MB a pojde to ale servisovat mi to servisovali.... ak by ste mali s takymi veciami niake skusenosti tak sa mi pleas ozvite a ja vam mozem poslat niake konkretnejsie udaje z 3D Marku 06 alebo Everestu...... Diky 8)
- SonnySk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
Re: New
dakujem za konkretne vysvetlene...bucala napísal:ale aj tak je tu chybicka v tom ze to stale robi haluze ked tam dam image hry alebo programu a akosi to mrzne
ale kristalovu gulu som zabudol doma...
PC:CPU:AMD Althon X2 4400+ (2600Mhz)RAM:2Gb DDR2 800mhzGPU: ATI Radeon HD3850 256Mb HDD: Maxtor 200Gb 7200ot PSU 400W KME LCD19" LG
Re: New
Skus ten image nahodit na dvd a mountni to nie z disku, ale z toho dvd - ja mam tiez takyto problem s intel matrix storage, ale mam raid, takze preto.bucala napísal: ale aj tak je tu chybicka v tom ze to stale robi haluze ked tam dam image hry alebo programu a akosi to mrzne
Inak s tym fragmentovanim disku a mrznutim pri kopirovani velkych suborovsom mal/mam problemy aj - asi pred mesiacom sa to z nicoho nic vyriesilo a teraz sa to vratilo :o , ktovie ci to nemoze byt ramkami .