Problem ASUS P5N-E SLI a VGA ASUS RADEON X1600
Problem ASUS P5N-E SLI a VGA ASUS RADEON X1600
Ahojte, potrebujem surne analyzovat jeden problem lebo som sa snim este nestretol, mam zostavu s ASUS P5N-E SLI, VGA ASUS RADEON X1600, CELERON D 3,06 GHz, 1x1GB RAM GOODRAM, ide o to ze niekedy sa mi stane, ze nabehne pocitac ale nenabehne obraz, a PC nepipne, tak ako zvykne raz pipnut ked vsecko nabehne ok, hned po zapnuti, namiesto toho nejde obraz, pc sa tvari ze pracuje ale po chvilke par sekundach pipne takto: beeep bep bep bep, cize 1x dlho 3x kratko. Niekedy pomoze ked vypnem zdroj a znova zapnem, niekedy nie. Ked sa mi to podari rozbehnut, pozrem vo win zaznam udalosti a tam mi vypise error IRQARB: ACPI BIOS does not contain an IRQ for the device in PCI slot 3, function 0. Please contact your system vendor for technical assistance. a to iste aj pre pci slot 7. Toto iste mi robi aj na win xp pro aj na viste ultimate, mam aj najnovsi bios a netusim kde je problem, ci zakladna doska, vga, ram, alebo zdroj. A este jedna vec, ked vo win viste dam spravcu zariadeni, je tam jedno unknow device, ked dam aktualizovat driver, napise mi: system windows nasiel ovladac ale pri instalacii nastala chyba ovladac nieje urceny pre tuto platformu hmm. ATK0110 ACPI UTILITY Diki za rady.