ma zmysel 1200mm ventilator na procesor
ma zmysel 1200mm ventilator na procesor
mam otasku ma zmysel dat si adapter z 80mm na 120mm a supnut takyto vetrak na procesor?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
chleba chleba, uz sa skus zacat vyjadrovat. vestecku gulu som si omylom zabudol u starkej cize nemam ti ako povedat ze aky mas procak, kolko miesta mas v okoli procaku, aky pasiv mas a kolko miesta v skyni.
na pasiv ktory ma rozmery 80x80 by som to nedaval, potom to bude mat zbytocne pol metra, bude to vela vazit a teoreticky je moznost ze si odlomis socket
na pasiv ktory ma rozmery 80x80 by som to nedaval, potom to bude mat zbytocne pol metra, bude to vela vazit a teoreticky je moznost ze si odlomis socket
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
ak mas dost miesta v skrinke preco nie?
odlomit socket? to ako vahou redukcie a o gram(+-) tazsim vetrakom alebo nesikovnostou pri montazi?
moj chladic CPU je robeny na 2*80/92mm vetraky, a mam tam 2*120 s redukciami 80->120, mam ho prichyteny o skrinku ale to je z dovodu ze chladic je tazky -> Vaha chladica : 1120 g (Nezartujem, naozaj )
odlomit socket? to ako vahou redukcie a o gram(+-) tazsim vetrakom alebo nesikovnostou pri montazi?
moj chladic CPU je robeny na 2*80/92mm vetraky, a mam tam 2*120 s redukciami 80->120, mam ho prichyteny o skrinku ale to je z dovodu ze chladic je tazky -> Vaha chladica : 1120 g (Nezartujem, naozaj )
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
naco ti je vestecka gula potrebujem trochu odhlucnit PC, teplote asi moc nepomozem to je vsetko a s vahu sa netrap kilovy chladic nemam mam chladic od speeze ma medene iba jadro taske to moc nebude tych 100g navyse to urdrzi a to ze mi to bude zavachat je cisto moj problem, kebyze ti zavadza v PC natlaceny chleba tak mi je to jedno, mam barton 2600+jararak napísal:chleba chleba, uz sa skus zacat vyjadrovat. vestecku gulu som si omylom zabudol u starkej cize nemam ti ako povedat ze aky mas procak, kolko miesta mas v okoli procaku, aky pasiv mas a kolko miesta v skyni.
Naposledy upravil/-a chleba v Št 26. Júl, 2007, 11:16, upravené celkom 2 krát.
mam tento chladic:
chcem vediet ci ten adapter nebrani prietoku vzduchu, aby som to nerobil zbytocne, hlinikova zakladna ma 44mm na vysku, ventilator ma mat udajne 2300 RPM +/-10%, 21.0 dBA, potrebovval by som tym 120mm vetrakom znizit hlucnost nasiel som na nete recenziu na celkom lacny a zevrak dobry vetrak xilence XPF120.R, tak rozmislam zeby som zobral dva a jeden dal na procak, keby som zredukoval rychlost tom co tam mam teras, asi by som dosiahol moc maly prietok vzduchu
Kód: Vybrať všetko
http://i16.tinypic.com/536fj8g.jpg
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ak mas miesto v skrini aj tak doporucujem to aspon nejak zbezne uchytit. nejde o to ze vaha, ono je to potom dost daleko od dosky a vznika efekt pacidla. cize pri neodbornej manipulacii mozes kludne urvat socket. ak pustis ten 12v naplno tak budes mat hluk poriadny, ak ho budes regulovat bude to lepsie pravdepodobna ako s tvojim terajsim chladicom. neviem ako na tom bude aerodynamicky hluk vytvoreny hrdlom redukcie a tak isto neviem ako bude ragovat diera ktora je pod jadrom ventilatora. vzduch pod stredom ventilatora sa nehybre pretoze tam lopatky nemas.
Watching you ...
ide ti to tichsie s tymi 120mm vetrakmi? regulujes ich? ake mas tie 1200mm vetraky, nevadi tam ta redukcia s pohladu na hlucnost?Gogi napísal:ak mas dost miesta v skrinke preco nie?