zmena SB audigy na SB live! po stiahnuti driverov
zmena SB audigy na SB live! po stiahnuti driverov
stiahol som si posledne ovladace na sb audigy SE a zrazu mi ju system detekuje ako sb live! neviete co to ma znamenat? tusim sb live! je horsia ako audigy, alebo sa mylim
- paric
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
skus tie ovladace odinstalovat, restartnut system a potom ich znova nainstaluj a restartni
CPU:Intel C2D 6300 CHLADIC:Scythe Ninja RAM:2x1GB OCZ 800MHZ PLATINUM DDR2 MB:MSI 965-Neo F ZVUK:Creative X-FI REPRO:Creative 5.1 HDD: 250gb SATA WD DVDROM:Teac Dv-58G GPU:Leadtek 8800GT 512DD3 ZDROJ:Fortron 400W Bluestorm MYS:Razer Copperhead (Tempest Blue)+Mantis speed
- paric
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
NO neviem ci tieto zvukovky ? To asi nie ale graficke karty sa preflashovanim daju zmenit Myslim ze X800 GTO2 sa dala tusim na X850 alebo tak nejak ale tie mali rovnake parametre.
CPU:Intel C2D 6300 CHLADIC:Scythe Ninja RAM:2x1GB OCZ 800MHZ PLATINUM DDR2 MB:MSI 965-Neo F ZVUK:Creative X-FI REPRO:Creative 5.1 HDD: 250gb SATA WD DVDROM:Teac Dv-58G GPU:Leadtek 8800GT 512DD3 ZDROJ:Fortron 400W Bluestorm MYS:Razer Copperhead (Tempest Blue)+Mantis speed
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ale samozrejme, ovladac ti prepajkoval na zvukovke cip, takze teraz mas Live...nebud naivny jezis maria, jak mozes tresnut taku somarinu...ze zmenil hardwaretoxicator napísal:Teraz neviem ci si robis srandu :roll: co by to riesilo... ja som chcel vlastne iba vediet ci je to mozne aby sa nejakymi ovladacmi- softverom zmenil hardver takymto zasadnym sposobom, prip. este ci je SB live! ozaj horsia ako audigy
Nech si ovladac kvaka co chce, ked ti zvuk ide jak ma, tak na tom nezalezi. Inak Creative ovladace su strasny paskvil, preto kazdy pouziva KX modifikovane - skus tie