Stiahni si Slniecko
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Stiahni si Slniecko
Zdravicko ludia, ak sa vam doma povaluje nieco lepsie od 120mhz, s 256 ramkou a nebodaj to ma aj disk vecsi ako 5gb mal by som pre vas navrh. Pred nedavnom firma SUN Microsystems uvolnila kod svojho high-end operacneho systemu v momentalne najvyssej revizii 10 ktory sa da volne stiahnut tuna. Mozno ze to nebude to co ste si predstavovali, urcite to niesu Windovsi, Nieje to dokonca Ani linux. Je to unix dokonca rozny od FreeBSD.
Inac na horeuvedenej zostave necakajte zazraky, mozno hodina startovania a maximalne tak textovi mod. 64bit AMD maju vyhodu
Inac na horeuvedenej zostave necakajte zazraky, mozno hodina startovania a maximalne tak textovi mod. 64bit AMD maju vyhodu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
hm.... okrem tych dvoch znamich veci,... co s tym dokazem urobit?
T.
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Ut 31. Júl, 2007, 22:52, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Je to skor serverovo orientovany operacny system, ale v podstate je to plnefunkcny operacny system, je asi o 10 rokov starsi ako linux, cize je stabilnejsi, treba fakt sikovnost alebo chybu hw aby to padlo. Inac da sa pozerat film, webovi prehliadac, openoffice, co som si vsimol su tam aj nejake hry. je to viacmenej kompaktibilne s linuxom, cize co existuje prenho tak existuje aj pre solaris.
Watching you ...
ja ti do toho velmi kecat nechcem ale solatis je uvolneny asi dva roky pod GNU a uprimne je trochu problem s ovladacmi inak je to zaujimavy unix
TU mate obrazky...a pre toho kto to chce instalovat prajem pevne nervi ak zvladnete instalacie tak poznate unix
TU mate obrazky...a pre toho kto to chce instalovat prajem pevne nervi ak zvladnete instalacie tak poznate unix
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.