//ok. takze ste si to vysvetlili, boxerske rukavice mozem vlozit naspat do skrine. dalej sa venujte uz len teme. killswitch
to som nemal ani ja, inak neviem co to admini hned premazavaju-clovek sa aspon pobavi, a mali by to presuvat do nejakej funny temy(na nemenovanom AS fore na to maju zvlast kategoriu pod nazvom BordelNemesiS_SVK napísal:hej uz mi to doslo, aj som si myslel ze ma za to nejaky mod sprdne..
ale fakt mi to nedalo...
na druhej strane aj ja som v 14 nemal paru co je to VGA, ci kde su na nej ramky.
sory maco.
killswitch napísal:2DiwaSwina: boli tu dve upozornenia odo mna a jedno bikerovo. este stale si to nepochopil. bohuzial ti davam posledne a naozaj vazne varovanie, aby si sa zdrzal OT. toto plati aj pre ostatnych. zabavat sa a chatovat mozte na inych serveroch. inak budem nuteny rozdavat nasim adminom navrhy na postih. killswitch
napriklad:DiwaSwina napísal:killswitch napísal:2DiwaSwina: boli tu dve upozornenia odo mna a jedno bikerovo. este stale si to nepochopil. bohuzial ti davam posledne a naozaj vazne varovanie, aby si sa zdrzal OT. toto plati aj pre ostatnych. zabavat sa a chatovat mozte na inych serveroch. inak budem nuteny rozdavat nasim adminom navrhy na postih. killswitch![]()
ukaz mi jediny OT ktory som sem postol
![]()
//zamknute by killswitchto som nemal ani ja, inak neviem co to admini hned premazavaju-clovek sa aspon pobavi, a mali by to presuvat do nejakej funny temy(na nemenovanom AS fore na to maju zvlast kategoriu pod nazvom Bordel Very Happy )