Precital som si vcelku dost prispevok z tohoto fora a stale mam pocti ze moju situacii prilis neriesia preto pisem :
Do ruk sa mi nahodou dostala 6600GT od MSI v prevedeni PCI-E so so 128MB pamate od infineon(ak sa to tak nepise je to velmi podobne

Pricim PC v ktorom cely cas bola bol stritkne kancelarsky komp hry sa tam vobec nehrali ani ziadne ine 3D akceleraciu vyzadujuce pragramy napriekt vsetkemu sa karta dostala do stadia ked obraz nebol vobec citatelny vtedy este v zaruke s nou siel kamarat reklamovat a vysledok?
byvale AXECO nejaky maly lokalny predjaca bol odkupeny BGS distribution ktore mu povedalo ze karta bola v zaprasenom pocitaci... TEN KOMKP SKLADALI ONI vlastne axeco, a dodali k tomu este krasny komentar typu ze ako sa chodi s autom do servisu tak by sa mal davat komp pravidelne cistit u fieriem na to urcenych, poculi ste uz o niecom takom? firma na cistenie PC, omg...
Takze ho poslali do prec s odovvednenim ze to sposobil prach.
po tejto vsuvke by som chcle prejst k veci, momentalne kartu objimama v paprckach, iste ksusenosti mam (este svojho casu som taktol celkom sluslne 9550 nasledne ju aj falshol vymenil chladic atd, takze nebojim sa nicoho) a pytam sa je moznost ako tuto kartu priviest znova do stavu schopneho prevadzky?
kartu som nahodil do mojho kompu, ihned som spustil monitoring, teploty idle cca 50; burn 60 a uz zacalo byt velmi zle dalej som sa ani nedostal;
Celkovo spravanie karty je zlvastne staci velmi malal zataz a zosype sa, mam poruke aj chaldic VGA primecooler take celohlinokove celkom slusne vrtitko

Vdka za vsetky pripadne rady