Tak po vyse mesacnej nutenej modingovej pauze, som po veceroch daco to porobil, ale hlavne prisli mi vodne bloky pre zdroj!
Takze co sa vlastne dialo? Rozobral som zdroj, vybral ventilator a popozeral co sa vlastne v zdroji hreje. Chalani tu z fora mi pomohli to presnejsie urcit a mohlo sa zacat z modingom. Takze
TU je foto rozobrateho zdroja. Vsimnite si cierne pasivy uprostred. Podarilo sa mi ich
odskrutkovat s tym ze na sludovej podlozke zostali povodne dieri. Tie som vyuzil na prichytenie vodnych blokov. Tak a
TU a
TU su fotky vodnych blokov z hlinika a mosadznych fitingov. Hlinik som sa rozhodol nepoeloxovat, pretoze nebude ho vobec vidiet. Nasledovalo umytie v technickom benzine, a
poskladanie. Koli vodnym blokom a buducemu uchyteniu zdroja, som musel premiestnit 220v pripojku na inu stranu zdroja. Spodnu cast som ponechal povodnu, len som jej pridal zopar dier. Sludove platnicky som natrel teplovodivou pastou, nasadil vodne bloky a dotiahol 4 skrutky. Nakoniec som z antikoru vyrobil este novy kryt s dierami pre fitingy. Dufam ze sa bude pacit. Foto
TU a
TU.
Pozapajal som okruh, ale len z pumpy, zdroja, vymennika a kybla s vodou, po 6tich hodinach ziadne presakovanie. Vcelku spokojnost. Teploty neviem, nakolko uz mesiac je pocitac nepojazdny...
Tak chladiaca plocha sa teda zvysila z 1.7 na 2.2 metra stvorcoveho. Dufam ze to pre moju zostavu bude uz konecne dost.
Chladenie je teda dokoncene. Mozem sa pustit do zostrojenia novej skrinky. Takze dufam ze admini nebudu mat nic proti, a v najblizsich dnoch zalozim novy topic o mojej plastovej skrinke...