zhanam realne pouzivane otestovane aplikacie prip. hry na telefon Orange SPV C100, ak mate niekto ozvite sa... zaujimaju ma hlavne Opera, GPRS traffic monitor, ICQ klient a cokolvek uzitocne...
napr. nieco na upravu vzhladu homescreenu, nejaky automaticky lock klavesnice, nejaky kalendar na pripominanie narodenin resp. menin a este ako by sa dalo ovplyvnit napr. aby pripomienka nejaka sa opakovala kazdy den a nie az raz za tyzden
zaujima ma aj presne nastavenie GPRS/EDGE, lebo napr. ked si pustim naraz Internet, Explorer, Opera mini a Prelude ICQ tak sa mi niekedy "pobiju" tak ze nejde net v niektorej z tychto aplikacii a nestaci ani ich cez task manager zavriet ale vypnut a zapnut cely telefon
pripadne ci je v poriadku, ze ked mam pustene ICQ tak sa mi neda dovolat, je mi jasne ze zrejme zdielaju komunikaciu a ICQ to obsadzuje...
Orange SPV C100
- halflifeman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Feb, 2007, 08:00
Orange SPV C100
PC: HP Z620 Workstation CPU: Intel Xeon E5 1620 4C 3.6GHz 10MB cache RAM: 32GB DDR3-1600MHz VGA: nVidia Titan Xp 12GB HDD: 2x 1TB RAID MON: 24" HP ZR2440W
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Ma uz to spv odstraneny aplication lock?
Nejake homescreeny su napr. tu - http://smartphone.krisdoff.net/portfolio.php?g=2
- na viac staci google
Odporucam este program Cool Camera (az QVGA videa) - len neviem ci to blbne len na nasom spv alebo na vsetkych
Vecer este dopisem Dalsie aplikacie.
Edit: tak samozrejme Total Commander a TCPMP, na internet pouzivam Operu Mini, ClearVue prehlidace dokumentov, Google Maps, Smart SS...
A hry: Worms World Party a Kevtris 2
Nejake homescreeny su napr. tu - http://smartphone.krisdoff.net/portfolio.php?g=2
- na viac staci google
Odporucam este program Cool Camera (az QVGA videa) - len neviem ci to blbne len na nasom spv alebo na vsetkych
Vecer este dopisem Dalsie aplikacie.
Edit: tak samozrejme Total Commander a TCPMP, na internet pouzivam Operu Mini, ClearVue prehlidace dokumentov, Google Maps, Smart SS...
A hry: Worms World Party a Kevtris 2
Naposledy upravil/-a PatrikL v Št 13. Sep, 2007, 17:49, upravené celkom 1 krát.
- halflifeman
- Používateľ
application lock som si odstranil raz ale potom som to vratil spat, vraj to robia v Orange na poziadanie?
jasne, rad prijmem konkretne linky na programy, googlil som uz ale nemam cas testovat kazdy program
jasne, rad prijmem konkretne linky na programy, googlil som uz ale nemam cas testovat kazdy program
PC: HP Z620 Workstation CPU: Intel Xeon E5 1620 4C 3.6GHz 10MB cache RAM: 32GB DDR3-1600MHz VGA: nVidia Titan Xp 12GB HDD: 2x 1TB RAID MON: 24" HP ZR2440W
no jo, tohoto mobila mam aj ja...
-na application lock je soft co ti poslu z UK,
-prelude je v poho, neviem ci sa pocas online da dovolat, neskusal som...
-papyrus ako kalendar a pripomienkovac...
-autom.zamok klavesnice mam tiez -automatic keylock...
-chronos ako poriadny budik...
-operu som mal tiez, ale nejak mi zblbla a uz nejde vobec ani po hard resete...
-pocket player je este dobry na audio a na video je TCPMP...
-a samozrejme total commander
-na application lock je soft co ti poslu z UK,
-prelude je v poho, neviem ci sa pocas online da dovolat, neskusal som...
-papyrus ako kalendar a pripomienkovac...
-autom.zamok klavesnice mam tiez -automatic keylock...
-chronos ako poriadny budik...
-operu som mal tiez, ale nejak mi zblbla a uz nejde vobec ani po hard resete...
-pocket player je este dobry na audio a na video je TCPMP...
-a samozrejme total commander
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
Na ICQ skus JIMM a pre rady/tipy fórum xda-developers.
- halflifeman
- Používateľ
- halflifeman
- Používateľ
Prelude pouzivam, je dobry ale stalo sa mi ze mi vyssia verzia prestala fungovat - nechcela sa pripojit, nepomohlo mi ani odinstalovanie a nainstalovanie.
Tak som si musel dat nizsiu verziu, ktora mi sice ide, ale medzi online uzivatelmi mi ukazuje cervenych niektorych takych ktori su invisible alebo offline. Skusil som si ich manualne povymazavat, ale objavia sa mi tam znova. Dokonca aj taki, ktorych som vymazal cez ICQ6 originalne.
Tak som si musel dat nizsiu verziu, ktora mi sice ide, ale medzi online uzivatelmi mi ukazuje cervenych niektorych takych ktori su invisible alebo offline. Skusil som si ich manualne povymazavat, ale objavia sa mi tam znova. Dokonca aj taki, ktorych som vymazal cez ICQ6 originalne.