Co sa deje?? Moc ma ta karta nepotesila, najprv problemy s control centrom(som nevedel ze treba net framework-installer ma vobec neupozornil), a teraz toto..som zufaly, je to na reklamacku alebo co?? Napajaci konektor je ten maly ako na disketovke, riadne zapichnuty v karte,catalyst posledny, control center taktiez, nehlasi ziadnu chybu..Moze to byt nastavenim CPU, Ram.. ???
Tento pic je z DXDiagu, tam ten test D3D vobec neprebehne..
Inak tam predtym bola PCI 3DFx karta, ale tu som dokladne odinstaloval..Zeby som z nou odinstaloval aj cosi ine??..
Vdaka za rychle info
edit: vyriesene, vid dalej
R1650Pro 256DDR3 AGP - skusenosti, rady
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
R1650Pro 256DDR3 AGP - skusenosti, rady
Naposledy upravil/-a DiwaSwina v St 10. Okt, 2007, 20:06, upravené celkom 2 krát.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
sorry, rychlo som zpanikaril-bol to driver, dal som spet povodny z cdcka co bolo ku karte..
akoze som trocha znechuteny z tejto karty, resp. z drivera, najprv problem s net frameworkom, potom tento problem s D3D, a ked som dal starsi ovladac zas mi nesiel control center...Hm...no samy problem(alebo len nezvyk na Ati??) :8O:
akoze karta je mozno dobra, ale s nvidiou som NIKDY nemal taketo problemy-instlacia bez problemov, ziadny framework, a mohol som si davat drivere ake som len chcel, nikdy mi to nespravilo cosi taketo..
ved uvidime co bude :blind:
akoze som trocha znechuteny z tejto karty, resp. z drivera, najprv problem s net frameworkom, potom tento problem s D3D, a ked som dal starsi ovladac zas mi nesiel control center...Hm...no samy problem(alebo len nezvyk na Ati??) :8O:
akoze karta je mozno dobra, ale s nvidiou som NIKDY nemal taketo problemy-instlacia bez problemov, ziadny framework, a mohol som si davat drivere ake som len chcel, nikdy mi to nespravilo cosi taketo..
Uplne presne taketo problemy som mal s 1950GT, nesiel CC pri instalacii z CD ku karte tak som dal catalyst 7,9 a nic tak zase cd ku karte po tom cata 7,9 a uz to slo... Je to divne 4X instalovat driver aby isiel.. ako hovoris s nvidiou neexistuje, tam to proste slape. Atiny sa taktuju bud programom Ati Tool alebo Ati Tray Tools, mne pamete idu taktovat iba tim druhym softom.DiwaSwina napísal:sorry, rychlo som zpanikaril-bol to driver, dal som spet povodny z cdcka co bolo ku karte..
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini